LEGO nytt barntema hos MSC Cruises

Maskoten LEGO Sailor är ny ombord hos MSC Cruises. Foto: MSC Cruises.

MSC Cruises har inlett ett långsiktigt och lekfullt samarbete med LEGO Group som bland annat innebär specialdesignade lekutrymmen, temadagar och besök av den nya maskoten LEGO Sailor.

– Lego uppmuntrar till kreativa lekar för alla åldrar och passar därför perfekt in i det redan stora utbudet av familjeaktiviteter ombord, säger Claes Tamm, VD på MSC Cruises i Skandinavien.

I det nya aktivitetsutbudet ingår specialdesignade lekutrymmen, obegränsat med byggklossar, en särskild lekvägg, specialunderhållning, digitala spel och försäljning av produkter; bland annat ett fartyg särskilt framtaget för MSC Cruises.

Familjetävlingar med LEGO

Maskoten kommer att husera ombord på MSC Cruises fartyg för att roa kryssningsgästerna och delta i barnklubbsaktiviteter. Under varje kryssning dediceras en dag till lekfyllda aktiviteter anpassat för olika åldrar.

Några av aktiviteterna på agendan är till exempel familjetävlingar där föräldrar och barn har byggtävlingar tillsammans, och test av de senaste LEGO-spelen på Play Station, Wii och X-Box. För de allra yngsta kryssningsresenärerna finns byggutmaningar med LEGO DUPLO. Vid dagens slut får alla deltagare ett byggmästardiplom av maskoten LEGO Sailor. Samtliga aktiviteter ingår utan extra avgift.

Först ut att introducera det nya lekprogrammet för MSC Cruises gäster är fartyget MSC Armonia som nyligen genomgått en ombyggnation där fartyget förutom att renoveras även förlängts med 24 meter.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier