MSC Cruises fördubblar Kuba-kryssningarna nästa år

MSC Lirica_low
MSC Cruises har flera fartyg i Karibien.

Intresset för kryssningar i Karibien och från Kuba växer. MSC Cruises ökar därför sin Kuba-satsning med ett fartyg till, MSC Armonia, under nästa års vintersäsong (2016-2017). Med start i november kryssar MSC Armonia från Havanna under hela vintersäsongen med två olika rutter.

Cuba, Havana
Kuba, Havanna. Foto: MSC Cruises.

Genom att förstärka sin närvaro i Karibien kommer MSC Cruises att kunna erbjuda sina kunder ännu flera destinationer att uppleva.

Den första rutten för MSC Armonia kommer att börja i Kubas huvudstad Havanna varifrån resan kommer att fortsätta till vita sandstränder på Isla de Roatán i Honduras. Följande stopp blir Belize City i Belize och Costa Maya i Mexico. Innan fartyget återvänder till Havanna kommer det besöka Isla de la Juventud på Kuba.

Den andra rutten för MSC Armonia kommer att inledas med två övernattningar i huvudstaden Havanna och därefter fortsätta mot Montego Bay på Jamaica och Georgetown på Caymanöarna innan fartyget kryssar vidare mot Cozumel, Mexiko och slutligen återvänder till Havanna.

Passagerarna kommer också att få en unik möjlighet att kombinera dessa båda kryssningar till en spännande 14-nätters kryssning i Karibien.

– Vi har de senaste åren märkt av ett allt större intresse för kryssningar i väst och är glada att ytterligare kunna bredda vårt kryssningsutbud i Karibien med utgångspunkt från en så spännande destination som Kuba, säger Claes Tamm, VD på MSC Cruises i Skandinavien.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier