MSC Cruises startar kryssningar året runt från New York

MSC Cruises har nyligen meddelat att man för första gången kommer att placera ett av sina fartyg i New York och erbjuda kryssningar året runt. Det blir MSC Meraviglia som kommer att utgå från The Big Apple från och med april 2023. Kryssningarna kommer att gå till Karibien, Bermuda, New England och Kanada. Många av kryssningarna från New York kommer också att besöka Ocean Cay MSC Marine Reserve – rederiets privata ödestination i Bahamas.

Den strategiska placeringen är ett försök att förbättra MSC Cruises närvaro på den nordamerikanska marknaden genom att komplettera det rika utbudet av fartyg och rutter som kryssar från både Miami och Port Canaveral/Orlando i Florida, detta kommer att ge gästerna möjlighet att förlänga sin semester med en vistelse i New York antingen före eller efter deras kryssning.

Gianni Onorato, VD, MSC Cruises, sa, ”New York är en av de mest otroliga och livliga destinationerna i världen, genom att lägga till staden som en året runt-hemmahamn för MSC Meraviglia förbättrar vi vårt erbjudande i Nordamerika avsevärt. Rutterna kommer att ha en mycket stark attraktionskraft inte bara för våra gäster i USA utan också för internationella semesterfirare och med tanke på det enorma utbudet av interkontinentala flygningar till och från The Big Apple kommer dessa kryssningar att vara tillgängliga för gäster från hela världen.”

”Vi utformade vår blandning av rutter för att dra nytta av New Yorks geografiska läge så att våra gäster kan njuta av solen i Karibien under vår- och vintersäsongen, bege sig till Bermuda under sommaren eller åka norrut för att se Kanadas naturliga skönhet under hösten. Och naturligtvis, för de gäster som vill upptäcka New York finns möjligheten att göra det före eller efter sin kryssning för att verkligen få ut det mesta av sin semester.”

Kryssningarna med MSC Meraviglia är från 6 till 11 nätter och försäljningen har redan startat.

Höjdpunkter från New York-rutterna

  • Avresor till Karibien, 7-8 nätter med anlöp till Nassau, Bahmas och Ocean Cay Marine Reserve – MSC Cruises privata ö på Bahamas.
  • Kryssningar till Bermuda under 6 nätter, här erbjuds 3 dagar i hamn på King´s Wharf kombinerat med flera avkopplande dagar till havs.
  • Avresor norrut under 10-11 nätter med anlöp till Boston, Massachusetts; Portland, Maine; Charlottetown, Prince Edward Island; Halifax och Sydney, Nova Scotia; och Saint John, New Brunswick. 11-nätters-kryssningarna inkluderar även anlöp till Newport, Rhode Island.

MSC Cruises beslut att placera ett fartyg året runt i New York är ytterligare ett exempel på rederiets fokus på den nordamerikanska kryssningsmarknaden, vilket inkluderar att locka fler internationella semesterfirare och att fortsätta att placera några av sina mest moderna fartyg i amerikanska hamnar.

Port Canaveral i Florida lades till förra året som en permanent hemmahamn med en blandning av 3, 4 och 7-nätters-kryssningar som syftar till att maximera möjligheterna för gäster att njuta av en kombination av kryssning och de världsberömda attraktionerna i Orlando-området.

MSC Cruises bygger för närvarande den största och mest avancerade kryssningsterminalen i Nordamerika i hamnen i Miami, denna terminal kommer att kunna ta emot tre av rederiets största fartyg samtidigt när den är färdig.

Ovanstående text är en pressrelease från MSC Cruises.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier