MSC Cruises startar samarbete med Cirque du Soleil

MSC1419614_Event

MSC Cruises har startat samarbete med Cirque du Soleil, världskända inom underhållning. För gästerna kommer det långsiktiga samarbetet märkas i och med lanseringen av nästa generations fartyg MSC Meraviglia som har premiär i Medelhavet i juni 2017, för att sedan utvidgas till de tre systerfartygen som kommer att sjösättas 2019, 2020 och 2022.

MSC_CDS

Det kanadensiska underhållningsföretaget, grundat 1984 av två gatuartister, har varit med och designat nöjes- och showloungen ombord på MSC Meraviglia: Entertainment Lounge, allt för att skapa en så unik upplevelse till havs som möjligt.

Sex nätter i veckan kommer kryssningspassagerarna att kunna avnjuta middag eller drinkar medan de betraktar det spektakulära uppträdandet i den 1000 kvm stora loungen i fartygets akter. Cirque du Soleil har satt ihop två unika shower exklusivt för MSC Cruises publik, cirka 500 gäster per föreställning.

MSC Meraviglia har premiär i Medelhavet i juni 2017 då fartyget kommer att kryssa i västra Medelhavet med Genua, Marseille och Barcelona som hemmahamnar. Kryssningarna kan redan nu bokas.

En kommentar på “MSC Cruises startar samarbete med Cirque du Soleil

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier