MSC Grand Tours

musica i venedig
MSC Musica i Venedig. Foto: MSC Cruises.

MSC Grand Tours är en kombinationsmöjlighet som MSC Cruises erbjuder i Medelhavet, där man kan lägga flera kryssningar efter varandra. Genom att addera två eller flera kryssningsrutter kan man vara ute och kryssa i upp till 28 nätter. Det innebär att man har möjligheten att upptäcka upp till 22 nya destinationer under en och samma resa med upp till fyra veckor av avkoppling och upplevelser.

Kryssningarna kan kombineras till en 14-, 21- eller 28-nätters resa i både östra och västra Medelhavet. Resan inkluderar eventuell busstransfer mellan fartygen, bagageförvaring, upp till tre utvalda utflykter samt prioriterad incheckning och rabatterad tvättservice på fartyget, allt för att göra semestern så enkel och bekväm som möjligt.

EM174_EM176_MC_WM124_WM161_FC_eng.indd

– Det här är ett unikt tillfälle att upptäcka flera av Medelhavets pärlor på ett enkelt och smidigt sätt genom att exempelvis kombinera två kryssningar i östra och västra Medelhavet, säger Claes Tamm, VD på MSC Cruises i Skandinavien.

Hos MSC Cruises ser man ett ökat intresse för längre och mer omfattande kryssningar. Med MSC Grand Tours har resenären möjlighet att förlänga sin resa och få upptäcka ännu fler destinationer i Medelhavet. Kryssningarna inkluderar Italien, Grekland, Turkiet, Kroatien, Tunisien, Spanien, Frankrike och kombinerar storstäder med sol och bad.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier