NCL introducerar kryssningar till Kanarieöarna

Agaete, Gran Canaria, foto: Turismo de Islas Canaria

Norwegian Cruise Line (NCL) lanserar en serie kryssningar som kombinerar Kanarieöarna med Portugal, Spanien och Marocko. Det nya europeiska kryssningsprogrammet ökar flexibiliteten och gör det möjligt att kryssa med Norwegian Cruise Line i Europa året runt.  

Den 21 november 2022 kommer Norwegian Cruise Line att segla till Kanarieöarna för första gången sedan 2017. Efter en 22-dagars transatlantisk resa från Miami till Lissabon kommer Norwegian Sun att ta de första gästerna till öarna nordväst om Afrika, som är kända för sin eviga vår.

Dolda pärlor

NCL:s nya europeiska resor ger möjligheter att utforska en mängd olika destinationer – inklusive några av regionens mest eftertraktade hamnar som Lissabon i Portugal, Agadir och Casablanca i Marocko, Arrecife på Lanzarote, Las Palmas på Gran Canaria och Santa Cruz på Teneriffa. Dolda pärlor som Ceuta i Nordafrika och Cadiz i södra Spanien ingår också i det nya programmet.

Foto: NCL.

Norwegian Sun kommer också att anlöpa ett antal hamnar som är nya för NCL – bland annat på de två Kanarieöarna Fuerteventura och La Gomera, samt Ceuta i Spanien, Agadir i Marocko och Horta på Azorerna.

”Kanarieöarna har alltid varit ett populärt resmål – särskilt på vintern när folk söker efter vintersol. Norwegian Suns nya rutter erbjuder en unik kombination av Kanarieöarna och hamnar i Portugal, Spanien och Marocko, vilket gör det möjligt för våra gäster att kryssa i Europa året runt”, säger Kevin Bubolz, Managing Director Europe för Norwegian Cruise Line.

Största europeiska flottan någonsin

I sommar kommer totalt nio fartyg, inklusive Norwegian Sun, att kryssa i europeiska vatten, vilket gör NCL:s europeiska flotta till den största någonsin. Med det nya europeiska programmet anlöper NCL fler europeiska hamnar än något annat kryssningsbolag, vilket ger gästerna fler valmöjligheter och större flexibilitet. Bland annat kommer det helt nya fartyget Norwegian Prima att lägga till i Reykjavik i augusti 2022 och anlöpa Köpenhamn för första gången den 13 september.

NCL:s breda utbud av europeiska resor under 2022 omfattar resor till de grekiska öarna, de norska fjordarna, Medelhavet och i vinter till Kanarieöarna.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier