NCL släpper nya utflykter i Sydamerika

Norwegian Sun in Tortola

Norwegian Cruise Line vill hjälpa sina gäster att skapa den sydamerikanska drömsemestern, genom att införa tre nya sydamerikanska flerdagarsutflykter som kan läggas före eller efter kryssningen. De landbaserade turerna är tillgängliga för gäster som bokar en kryssning i Sydamerika med Norwegian Sun i början av november 2015, via rederiets Miami-kontor.

Reslängden på dessa fördjupade upplevelser varierar mellan tre till fem dagar, och som värd har man engelsktalande lokala expertguider som tar med gästerna på en verklig djupdykning i smaker, sevärdheter och historia i Argentina och Chile.

Kryssningsgäster som vill fira en romantisk semester kan i Buenos Aires, ofta kallad ”Sydamerikas Paris”, välja den tre dagar långa turen ”Tour & Tango”. Resenärerna övernattar då i Buenos Aires, ser staden, äter på argentinska restauranger kända bara för lokalbefolkningen, deltar en kväll i en middag- och tangoshow och rundar av resan med att ta en tangolektion av professionella dansare.

De som vill utforska mer av Argentinas ekologiska och kulturella mångfald kan välja den fem dagar långa turen ”Buenos Aires & Iguazú Falls”. Här får man både ta del av storstadpulsen i Buenos Aires, hoppa på en kort flygning till Iguazú för en tvådagars rundtur i området, göra ett besök i ett Aborigene Guaraní-samhälle och lära mera om Pampasregionen, Argentinas kultur, vara med om en traditionell argentinsk grilltillställning med mera.

påskön

I Chile går äventyret till Påskön & Santiago. Denna fem dagar långa erfarenhet kommer att ta gästerna på ett tredagars äventyr till Påskön, en av de mest isolerade bebodda platserna på jorden, där de kan förundras över de hundratals mystiska jättestatyerna och besöka den ceremoniella byn Orongo.

Som ett extra inslag till det arkeologiska äventyret på Påskön, kommer gästerna att övernatta i Chiles huvudstad Santiago och besöka såväl pre-colombianska katedraler och monument som moderna bostadsområden.

Fartyget Norwegian Sun kommer att göra 14-dagars kryssningar genom Sydamerika från 21 november, 2015 till 9 april, 2016 i omväxlande östlig och västlig riktning mellan Santiago (Valparaiso), Chile och Buenos Aires, Argentina.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier