Ninja Turtles miniature golf course

Norwegian Cruise Line’s största fartyg någonsin, Norwegian Escape, kommer att erbjuda kittlande och actionpackade aktiviteter när hon seglar iväg från sin hemmahamn Miami i november 2015. Fartyget kommer att ha den största rep-äventyrsbanan till havs; ett trevåningskomplex fyllt av utmaningar som får hjärtat att bulta snabbare. Exempelvis kommer man kunna gå ut på två plankor och åka med fem Sky Rails; en slags linbanor som tillåter gästerna att sväva fram genom luften.

Norwegian Escape’s Aqua Park blir den största till havs och inkluderar en ny Aqua Racer-bana, medan sportkomplexet ombord kan stoltsera med en Teenage Mutant Ninja Turtle minigolfbana.

Norwegian Escape kommer också att ha en stor Aqua Park för barn med underhållning från Nickelodeon, samt rederiets första dedikerade daghem för unga kryssare under två år.

Rope course

Äventyrsbanan (där man hela tiden är säkrad med rep) utmanar gäster i alla åldrar med 99 olika element att övervinna.

Banan i tre våningar spänner över hela fartygsbredden och har plankor som sträcker sig 2,4 meter ut över fartygskanten på varje sida.

Den längsta av banans Sky Rails tar gästerna utanför fartygskanten. Det finns tre Sky Rails på huvudbanan och två på barnens bana.

Norwegian Escapes vattenpark, som blir den största till havs, kommer att kännetecknas av fyra vattenrutschkanor i flera våningar, en vattenpark för barn, två pooler och fyra hot tubs. Helt ny på Norwegian Escape är Aqua Racer slide, en tandem-vattenrutschkana där tävlande kan åka sida vid sida i slingrande rör ända till mållinjen. Norwegian Escape kommer också att ha en vattenrutschkana som börjar med fritt fall och som var först i sitt slag när den kom på Norwegian Breakaway. För den som föredrar en lugnare åktur finns en mer familjevänlig öppen kana.

vattenrutschkanor

Barnens egen vattenpark kommer att ha nyheter som en tubkana och en klätterställning i två våningar. Vattenkanoner, hängande hinkar som plötsligt töms väntar också.

Nickelodeon Teenage Mutant Ninja Turtles Rooftop 9, är den första i sitt slag: en minigolfbana med nio hål inspirerad av den animerade Nickelodeon-serien där man spelar sida vid sida med karaktärerna Leonardo, Raphael, Donatello och Michelangelo.

På Norwegian Escape’s sportkomplex  inkluderar också en full-size basketballplan och en ny bocchiabana, rederiets första.

Norwegian Escape håller för närvarande på att byggas på Meyer Werft i Tyskland. Fartyget ska göra veckolånga kryssningar året om från hemmahamnen Miami ut i östra Karibien från och med den 14 november 2015. Norwegian Escape, med en kapacitet på 4200 gäster, blir det största fartyget som någonsin haft Miami som hemmahamn året om. Destinationer på kryssningarna med fartyget blir St. Thomas, Tortola och Nassau.

Hytterna inkluderar rederiets lyxkoncept The Haven, som ska få gästerna att känna sig som om de är på ett eget lyxfartyg inom fartyget. Enkelhytter, så kallade studios kommer också att finnas liksom många alternativ för familjer, spaentusiaster med flera.

På matsidan kommer Norwegian Escape’s underhållnings och middagsupplevelser innehålla flera versioner av landbaserade koncept såsom den första flytande Jimmy Buffett’s Margaritaville restaurant och Miami’s äldsta och mest legendariska bar, Tobacco Road.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier