Norwegian Cruise Line hyllar Miami på nya Getaway

GetawayCamera2small

Norwegian Cruise Lines nyaste fartyg Getaway håller på att färdigställas på varvet Meyer Werft i Tyskland. Lanseringen hålls i Rotterdam i januari. Fartyget är systerfartyg med Norwegian Breakaway men kommer att ha sin egen stil och inriktning ombord plus ett par nyheter.

Till exempel hyllas hemmahamnen Miami genom att restauranger och barer ombord är inspirerade av den avslappnade och tropiska känslan från södra Florida. The Tropicana Room, Flamingo Bar & Grill, Sunset Bar and Sugarcane Bar är alla nya tillägg ombord på det som kommer att vara det största fartyget som har Miami som hemmahamn året runt.

nclGtwyTropicanaRoomsmall

Tänk nattlivet på Miami Beach night under 1940- och 50-talet. Tänk Mojito-drinkar och kubanskt kaffe. Många rätter kommer att vara latinoinspirerade såsom ceviche de camarón, churrasco con chimichurri och pastelitos de guyaba.

The Sunset Bar på däck 8 är inspirerad av Ernest Hemingways Key West med maskulina designelement. En stor Marlin hanger ovanför baren som är inredd med läderklädda möbler och djurskinn. Intill Sunset Bar ligger Humidor Cigar Lounge.

Ytterligare några nyheter är den första “GRAMMY® Experience” till havs, med utvalda föremål från GRAMMY Museum liksom liveuppträdande med tidigare GRAMMY-vinnare och nominerade. The Illusionarium är en annan unik nyhet, ett middags- och underhållningskoncept som kommer svepa med gästerna in i magins fascinerande värld.

nclGtwyIllusionariumLobbyEntrySmall

Fartyget kommer att ha en passagerarkapacitet på 4000 och göra 7-nätters kryssningar från Miami till östra Karibien med start den 1 februari 2014. Under kryssningarna kommer fartyget att lägga till på St. Maarten, St. Thomas och Bahamas.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier