Norwegian Cruise Line prisat av World Travel Awards

Norwegian Getaway (3)

Norwegian Cruise Line har för tredje året i rad fått utmärkelsen “World’s Leading Large Ship Cruise Line” av World Travel Awards.

Erkännandet tillkännagavs vid den 21:sta årliga World Travel Awards Grand Final-galan som hölls den 7 december på Anguilla.  Framröstandet sker med hjälp av reseagenter och konsumenter över hela världen.

Utöver utmärkelsen som världens bästa rederi för stora kryssningsfartyg, har Norwegian Cruise Line också tagit emot pris för “Europe’s Leading Cruise Line” de senaste sju åren samt blivit utnämnda till Karibiens ledande kryssningsrederi de senaste två åren.

–       Vi är stolta över att återigen vara ledande i branschen och tackar våra resepartners och gäster över hela världen för att de röstat på oss som världens ledande kryssningsrederi för stora fartyg, säger Drew Madsen, VD och Chief Operating Officer för Norwegian Cruise Line. Vi är mycket stolta över denna fantastiska bedrift, vilket är ett bevis på vårt fortsatta förbättringsarbete över hela flottan, hårt arbetande besättning och engagemang att överträffa våra gästers förväntningar.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier