Norwegian Epic stannar i Medelhavet året runt

03_Epic_AquaPark_Epic_Slide_hi

Det populära fartyget Norwegian Epic alternerar för närvarande mellan kryssningar i Medelhavet sommartid och i Karibien vintertid. Från 2015 förlägger Norwegian Cruise Line fartyget i Medelhavet året runt.

Hemmahamn blir Barcelona och kryssningarna startar den 30 april 2015. Det prisbelönta fartyget med en kapacitet på 4100 passagerare blir då det största fartyget i Norwegian Cruise Lines flotta som någonsin haft Europa som bas året runt.

– Norwegian Epic’s innovativa hytter, underhållning i världsklass och uppsjö av restauranger är det perfekta komplementet till den europeiska kryssningsmarknaden, säger Kevin Sheehan, Norwegian Cruise Lines VD.

Norwegian Cruise Line kan stoltsera med att ha blivit utnämnda till Europe’s Leading Cruise Line sex år i rad av World Travel Awards. Till skillnad mot många andra erbjuder rederiet ett friare sätt att kryssa som de kallar Freestyle Cruising. Konceptet innebär större valfrihet för gästen när det gäller boende, underhållning, klädsel och var-när-hur man vill äta.

Det prisbelönta fartyget Norwegian Epic har ett brett utbud av aktiviteter ombord. Till exempel finns området Aqua Park på utomhusdäck med tre vattenrutschkanor, en klättervägg som man också kan fira ner sig från, bowlingbanor och ett av de största spaanläggningarna till havs. Matälskare har over 20 olika matställen att välja på, från Cagney’s där man får den saftigaste steken till Moderno Churrascaria i brasiliansk stil.

Kryssningsrutterna för 2015 kommer att offentliggöras i mitten av mars.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier