Norwegian Joy åter till havs efter stor renovering

Norwegian Cruise Line (NCL) har genomfört en omfattande renovering av kryssningsfartyget Norwegian Joy. Det 333 meter långa fartyget har tillbringat tre veckor i torrdocka och fått bland annat 24 nya balkonghytter, stora svituppgraderingar och den största spaavdelningen av alla fartyg i samma klass.

Bland förbättringarna finns den nya termalsviten i fartygets spa, Mandara Spa and Salon, som efter renoveringen är den största i Breakaway Plus-klassen. Från och med nu kan gästerna njuta av en rad nya wellnessupplevelser som Four Senses Loungers, bastu, is- och ångbad. De nya spafaciliteterna är en del av NCL:s Mandara Spa-upplevelse, som utsågs till ”Best Spa” av redaktörerna på Cruise Critic år 2023.

Stor renovering med flera nyheter

Andra nyheter på Norwegian Joy är 24 nya balkonghytter, och i fartygets privata svitavdelning The Haven, har de 197 kvadratmeter stora Premier Owner’s Suites designats om för att nu inkludera tre sovrum. För en barnfri semester till havs kan gästerna se fram emot att slappa i den nyrenoverade och uppgraderade The Vibe Beach Club med privata och lyxiga cabanas.

Norwegian Joy lämnade hamn i Rotterdam den 11 februari för att ge sig ut på en transatlantisk resa från Southampton till Miami. Hon gör för närvarande en serie 7-dagars kryssningar i Karibien från Miami. I sommar kommer hon att sätta kurs mot New York, varifrån det nyrenoverade fartyget kommer att erbjuda resor till Bermuda.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier