Ny bokningssajt för kryssningar lanserad

Emil och Joel Gunnarsson med team utgör Blue Ocean Travel Group. Pressbild.

Lundaföretaget Blue Ocean Travel Group har lanserat kryssningar.se, en ny sökmotor med möjlighet att jämföra och boka kryssningar online. Bakom sajten står två bröder, Emil och Joel Gunnarsson, som startade sin första webbplats inom resebranschen för sju år sedan.

-Det har varit mycket arbete med uppbyggnaden av både sökmotorn och sajten men vi är väldigt nöjda med resultatet. Sedan är det såklart extra roligt att vi redan nu fått in våra första bokningar, säger Emil Gunnarsson.

Jämför priser med nya sökmotorn

Under det senaste året har företaget bakom bokningssajten, Blue Ocean Travel Group, arbetat med att bygga upp en lättöverskådlig sökmotor som enkelt ska guida resenärerna rätt. Den största delen av sökmotorn från idé till det nu slutgiltiga resultatet har byggts av bröderna själva vilket gör att de kan ha låga marginaler.

På en kryssning söker sig många till en paradisstrand som denna på Curacao. Foto: Joel Gunnarsson.

Förutom att kunna boka en kryssning på sidan hittar man även gedigen information om hur det är att åka på en kryssning och vad man ska tänka på inför sin resa.

– Vi hoppas att med kryssningar.se kunna erbjuda de resenärer som vill boka sin kryssning online ett bra verktyg för att kunna hitta den kryssningen som passar dem bäst. Eftersom resenärerna normalt bokar sin resa själv via sökmotorn kan vi erbjuda väldigt bra priser, säger Joel Gunnarsson.

Välj kryssning bland 15 rederier

Idag finns det möjlighet att boka kryssning med 15 olika rederier på kryssningar.se vilket gör att företaget täcker in större delen av marknaden.

– Målet framöver är att bli en betydande aktör på kryssningsmarknaden i Sverige och längre fram även den största.

Blue Ocean Travel Group startade sin första resesajt 2010. Företaget fokuserade till en början på resor till USA och har de senaste tiden framförallt arbetat med hyrbilar. Förhoppningen är att ta teknologin bakom kryssningar.se till flera andra marknader, först och främst inom Norden.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier