Ny sommarkryssning från Cypern med Jewel of the Seas

Jewel of the seas

I sommar kan Royal Caribbean Internationals gäster utforska Greklands och Cyperns kust på helt nya 7-dygns kryssningar från Limassol på Cypern. Det är första gången som Royal Caribbean kommer att ha kryssningar från Cypern och första gången Jewel of the Seas kommer att ha Limassol som hemmahamn. Kryssningarna startar den 10 juli och pågår fram till oktober.

I kryssningarna ingår besök till de pittoreska stränderna och forntida ruinerna på Cypern, Grekland och de grekiska öarna. Passagerarna kommer att kunna fylla resan med en kombination av kulturrika städer och idylliska öar, som inkluderar Limassol, Aten och de grekiska öarna Rhodos, Kreta, Mykonos och Santorini.

Kultur och avkoppling på Cypern och grekiska öar

De nya sommarkryssningarna 2021 från Cypern kommer att vara tillgängliga för vuxna gäster som är fullvaccinerade mot COVID-19 och de under 18 år med negativa testresultat. Även besättningen kommer att vara vaccinerad. Dessa nuvarande hälso- och säkerhetsåtgärder kan ändras fortlöpande.

Resenärer ombord på Jewel of the Seas kommer att kunna njuta av balansen mellan kultur och avkoppling. På kryssningen kan gästerna fördjupa sig i grekisk och romersk historia på platser som Kourion i Limassol och Parthenon-templet i Aten, men också koppla av i små fridfulla vikar och stränder och njuta av lokala rätter på små tavernor på runt de grekiska öarna Mykonos och Santorini.

Experterna i Healthy Sail Panel vägleder

Ombord på Jewel of the Seas väntar svalkande dopp i pooler och bubbelpooler, möjligheten att investera i hälsan på Vitality Spa and Fitness Center liksom god mat och dryck i de många barerna och restaurangerna ombord. Flera ingår i priset, liksom favoriterna Chops Grille och Izumi. Fartyget har hela 13 däck som rymmer aktiviteter som klättervägg, casino, bollplan, nio-håls minigolfbana, filmduk för utomhus-bio och mycket mer.

Detaljer om de hälso- och säkerhetsåtgärder som ska genomföras kommer att meddelas vid ett senare tillfälle. De omfattande åtgärderna är fastställda av experter i Healthy Sail Panel, Royal Caribbean Groups chef för folkhälsa och medicinska chef samt lokala myndigheter och hälsovårdsmyndigheter. Resenärer som vill kryssa i sommar kommer att behöva uppfylla resekraven i sitt hemland och på Cypern.

Royal Caribbeans nya 7-nätters kryssningar från Cypern är en fortsättning på rederiets säkra återgång tillbaka. Rederiet har redan genomfört månader av lyckade kryssningar i Singapore med mer än 50 000 gäster på Quantum of the Seas. Kommande kryssningar går från Bahamas med Adventure of the Seas. Dock har Royal Caribbean ställt in kryssningarna med både Odyssey of the Seas som skulle gå från Haifa, Israel, och Vision of the Seas som skulle kryssa från Bermuda.

Detta är en översatt pressrelase från Royal Caribbean International.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier