Nytt fartyg från Silversea: Silver Muse

silver-muse

Silversea Cruises är glada att tillkännage sitt nya flaggskepp, Silver muse som kommer att bli klart under våren 2017. Det nya, lyxiga kryssningsfartyget som byggs av Fincantieri, kommer att väga 40.000 bruttoton och ha plats för 596 gäster.

Silver Muse är en vidareutveckling av bolagets nuvarande flaggskepp, Silver Spirit, och kommer att sätta en ny standard för kryssningsfartyg i lyxklassen, bland annat genom att förbättra de rymliga sviterna och den intima atmosfär som karakteriserar Silverseas fartyg.

Med Silver Muse växer Silverseas flotta till nio fartyg och företaget höjer återigen ribban för lyxkryssningar. En rad förbättringar planeras så att fartyget kan uppfylla de höga krav på komfort och service som ställs av världens mest kräsna gäster.

Enzo Visone, Silver VD, säger: ”Med sin moderna design kommer Silver Muse att bygga på den sofistikerade, innovativa stil och banbrytande begrepp som Silverseas fartyg är kända för. Det nya fartyget kommer att stödja våra ambitiösa tillväxtplaner och befästa vår position som ledande inom lyxsegmentet i kryssningsbranschen. ”

”Vi är mycket glada över att återigen arbeta med Silversea”, säger Giuseppe Bono, VD för Fincantieri. ”Silversea har visat en anmärkningsvärd drivkraft och förmåga att nå viktiga resultat på denna marknad. Detta projekt ger oss möjlighet att utveckla kreativa lösningar och sätter en ny standard för fartygskonstruktion i ultra-lyx-segmentet – ett område där Fincantieri har vunnit alla nya order på marknaden under det senaste året.”

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier