Påkostad SpaClub på nya Seven Seas Explorer

SpaInterior_SevenSeas_FI_05-26-15_low

Ett luxuöst inrett spa tillägnat avkoppling planeras just nu för Regent Seven Seas Cruises nya fartyg, Seven Seas Explorer som lanseras nästa sommar. Fartyget ska bli det lyxigaste som någonsin byggts och spaavdelningen kommer att följa samma spår.

Det är Canyon Ranch SpaClub som fått förtroendet att driva anläggningen som kommer att ligga på däck fem. Behandlingarna ska bli extra lyxiga och är speciellt framtagna för Seven Seas Explorer av Canyon Ranch samt livsstils- och skönhetsexperter från varumärket Red Flower.

”Med en sofistikerad design och utsökta behandlingar kommer Canyon Ranch SpaClub vara en lugn oas för våra gäster, säger Jason Montague, VD och Chief Operating Officer för Regent Seven Seas Cruises. ”Vi bygger världens lyxigaste fartyg och ville etablera en ny standard för spaelegans, och när vår vision är klar, kommer spat på Seven Seas Explorer att vara det mest lyxiga till sjöss.”

Redan i receptionsområdet som ska utstråla en varm och välkomnande känsla, ska gästerna känna sig avkopplade. Här skapar vackra lampor och Swarovski-kristaller ett stämningsfullt och glittrande ljus som reflekteras på marmorgolvet.

SpaExterior_SevenSeas_FI_05-22-15_low

I behandlingsfoajén kan gästerna koppla av i uppvärmda, bekväma vilstolar medan de väntar på att bli kallade till sin behandling. Efteråt får gästerna förflytta sig till en termisk svit med olika varma och kalla bastur som ska stimulera cirkulationen. Även i duschrummet väntar speciella upplevelser. Här väljer gästerna från en meny av program med olika vattenflöde, belysning och ljudeffekter. Seven Seas Explorer spa inkluderar även ett privat utomhusdäck med solstolar kring en infinity-pool där gästerna kan koppla av med utsikt mot horisonten.

I anslutning till spa finns även en fullservice salong där man kan få hår, manikyr och pedikyr innan de eleganta middagarna i fartygets gourmetrestauranger. På däck sex ligger gymmet med fria vikter, tyngdlyftningsmaskiner och konditionstränande utrustning. Här finns också möjlighet att ägna sig åt spinning, yoga och pilates.

Seven Seas Explorer kommer att göra sin jungfruresa den 20 juli 2016 och tillbringa en första säsongen i Europa innan fartyget beger sig till Miami för en serie Karibienkryssningar.

För mer ingående läsning om de nya unika behandlingarna på Seven Seas Explorer, gå till vår hälsosamma systersida Spabanken.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier