Pullmantur nytt rederi hos Globetrotter

Horizon, Pullmantur. Pressbild.

Pullmantur är ett spanskt kryssningsrederi som seglar både runt Kanarieöarna, i Medelhavet, i Norra Europa och i Karibien. Globetrotter, Sveriges största återförsäljare av kryssningsresor, breddar nu sitt utbud ytterligare och erbjuder veckolånga kryssningar runt Kanarieöarna och till Marocko.

Menyer av spansk stjärnkock

– Svenskarna favoritresmål framför alla andra är Kanarieöarna så det känns väldigt roligt att kunna erbjuda passagerarna möjlighet att se de fem mest populära Kanarieöarna under samma resa. Med Pullmantur kan vi erbjuda något nytt i vårt redan stora utbud och dessutom till mycket förmånliga priser, säger Jan Josefsson, VD Globetrotter.

Pressbild Pullmantur.

Pullmantur är ett spanskt rederi som ägs till 49 procent av Royal Caribbean International. Atmosfären ombord är spansk och maten är främst medelhavsinspirerad, men har även inslag av internationell matlagningskonst. All Inclusive ingår alltid ombord på Pullmanturs kryssningar och passagerarna får njuta av den spanske stjärnkocken Paco Roncero’s kreativa matlagning både på buffén och i à la carte-restaurangen.

Ledig stil och atmosfär

Pullmantur har fyra mellanklassfartyg som tar 1400-2700 gäster och den serviceinriktade personalen, som ser till att gästerna får en oförglömlig resa, har vunnit många priser för sin trevliga och uppmärksamma service.

Horizon, Pressbild Pullmantur.

Stilen ombord är ledig och familjär och atmosfären kan beskrivas som ”spansk gästfrihet när den är som bäst”. Ombord erbjuds att rikt utbud av underhållning för både stora och små. I teatern väntar olika shower varje dag det finns casino, diskotek, flera barer och allt är inkluderat i priset.

Pressbild Pullmantur.

I varje hamn erbjuds en rad utflykter och för dem som vill uppleva mycket finns flera prisvärda utflyktspaket. Välj mellan sköna avkopplande strandutflykter eller fullmatade turer där man får möjlighet att se och uppleva det mesta och det bästa av varje ö.

Prisexempel

Flyg tur/retur Stockholm – Gran Canaria, avresa 13 januari 2018. Kryssning 1 vecka ”Kanarieöarna & Marocko med Horizon” (Gran Canaria-Teneriffa-La Palma-till havs-Agadir Marocko-Lanzarote-Fuerteventura-Gran Canaria). All Inclusive samt dricks ingår. Från 7 990 kronor per person.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier