Royal Caribbean International vinner för 23:e gången

Harmony of the Seas, störst i ett par veckor till… (innan Synphony of the Seas kommer). Pressbild.

Royal Caribbean rekordvinner! För 26:e året arrangerar branschtidningen Travel News resebranschens egen Oscarsgala, Grand Travel Award. Royal Caribbean – som i vår syns i tv och lanserar världens största kryssningsfartyg – kammar hem segern för 23:e gången!

Royal Caribbean kniper förstaplatsen i ”Bästa kryssningsrederi internationellt” i konkurrens med övriga nominerade: Carnival Cruises, Hurtigruten, MSC Cruises och Norwegian Cruise Line.

Juryns motivering

”Med världens största kryssningsfartyg, Harmony of the Seas, visar man att storleken har betydelse. Rederiet förnyar ständigt sin produkt och är agentvänligt.”

Fartyget Harmony of the Seas där vi i vår får följa den välkända familjen Wahlgren på Karibienkryssning i ”Wahlgrens Värld” på Kanal 5. I mars lanseras Royal Caribbean världens ännu större kryssningsfartyg Symphony of the Seas, som mäter 362.1 meter och är 65,68 meter bred fördelat på 18 däck, med plats för 6 777 gäster.

Det prestigefyllda priset i Grand Travel Awards är framröstat av resebyråanställda över hela Sverige som betygsätter de nominerade företagen utifrån tre kriterier:

  • Support/service
  • Produktkvalitet och utveckling
  • Marknadsaktiviteter/reklam

Betygen har sedan viktats till en slutpoäng där Royal Caribbean International fortsätter sin starka trend.

-Vi är oerhört stolta och vill tacka alla agenter som har röstat på oss, säger Johan Rudolf, Country Sales Manager i Sverige. Jag vill också tacka vårt svenska team som ger 100 procent för att presentera vår fantastiska produkt. Vi går en spännande framtid till mötes med lanseringen av fantastiska Symphony of the Seas som bjuder på Broadwayshowen Hairspray, häftiga vattenrutchkanor, en helt ny laserspelsattraktion och mycket mer. Vill man kryssa med mindre fartyg så har vi naturligtvis det också. I vårt systersällskap Celebrity Cruises presenterar vi Celebrity Flora med plats för 100 gäster ombord. Vi har en kryssning för alla!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier