Se Kanarieöarna med MSC Armonia i vinter

MSC0707096_Destination_Mediterranean

Inför vintern lanserar MSC Cruises två nya rutter med möjlighet att besöka upp till fyra kanariska öar under samma vecka. Besöken på Kanarieöarna kombineras med antingen Madeira eller Marocko.

Fartyget man kryssar med är MSC Armonia, flottans äldsta och ett av de minsta fartygen. Förra vintern gick hon i Röda havet på en unik upplevelsekryss, men på grund av det instabila läget som rått i Egypten blir det ingen repetition av detta program i vinter. Nu flyttas Armonia istället till Atlanten.

Båda kryssningarna börjar i Las Palmas på Gran Canaria och alternerar sedan veckovis mellan två olika rutter. Den ena av kryssningarna kombinerar stopp på La Gomera, Madeira, La Palma och Teneriffa innan fartyget återvänder till Gran Canaria. Varannan vecka lägger fartyget istället till i Casablanca, Agadir, på Lanzarote och Teneriffa innan kryssningen avslutas på Gran Canaria.

Resorna omfattar sju nätter på fartyget, flyg t/r, transfer och helpension. Globetrotter erbjuder paket från 6990 kronor per person. Kryssningarna erbjuds med direktflyg från Göteborg, Malmö och Stockholm med start den 9 november. Totalt planeras 18 avgångar under vintern.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier