SeaFun – ny hemsida om kryssningar

sea-fun-big-logo

Idag lanseras den nya kryssningssajten SeaFun.se. SeaFun är en mötesplats för alla kryssningsintresserade som vill veta mer om Sveriges snabbast växande resform, låta sig inspireras samt ta del av nyheter och tips.

Redaktör för SeaFun är Heidi Rovén, frilansande reseskribent som haft kryssningar som specialitet i flera år. Förutom ett stort antal kryssningsartiklar för olika tidningar, är hon författare till Sveriges första kryssningsbok Kryssa inte utan mig.

– Det känns fantastiskt roligt att vi äntligen kommit till skott. En kryssningsportal är något vi pratat om länge. Det ska bli spännande att se hur den kommer att tas emot, säger Heidi Rovén.

SeaFuns logotype är en stilren Art Deco-flirt som påminner om de gamla atlantångarna, där fartyget bryter fram i en vågliknande text. Här kombineras historia och drömmar, fart och kraft med den lekfullhet och känsla av äventyr som en kryssning innehåller – allt det som SeaFun ska stå för.

Sajten är byggd med den nya tekniken Responsive Web Design vilket gör att den automatisk anpassar sig efter den enhet man använder, såväl mobil, surfplatta som desktop. Både logotypen och sajten är designade och framtagna av Rancio Development.

Redan nu finns det mycket att läsa på sidan, successivt fylls det på med mer material.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier