Silversea inkluderar utflykter och wifi

Silversea gäster på vinprovning. Foto: Silversea Cruises.

Lyxrederiet Silversea Cruises är känt för sin höga servicenivå och all inclusive-koncept där allt från gourmetmiddagar, butlerservice för alla hytter, utvalda viner, champagne, drinkar, kaffe, mineralvatten juicer och läsk ingår till minibaren (anpassad efter gästens egen preferens), möjligheten att äta middag I hytten, föreläsningar, transfer till staden på de flesta destinationer samt dricks ombord (spa exkluderat).

Nu presenterar rederiet även ett nytt program för 2015 där också utflykter ingår samt wifi. Erbjudandet är tillgängligt för nya bokningar på någon av rederiets alla 52 Medelhavskryssningar.

– Vi är förtjusta över att kunna öka värdet på kryssningen för våra gäster med lanseringen av det här nya ”ultra-inclusive” initiativet, säger Thomas Harrison, Nordic Sales Director för Silversea Cruises. Vårt företag är känt för att vara banbrytande när det gäller konceptet all-inclusive. Genom att inkludera utflykter och WiFi i biljettpriset, gör vi semesterupplevelsen med Silversea ännu mer tillåtande och relevant för dagens aktiva lyxresenär.

Gästerna kan välja mellan olika utflykter i varje hamn. Oavsett om det är en upptäcksdag av det gamla Akropolis I Aten, eller att utforska Florens konstskatter, är dessa kulturella utflykter ett ypp0erligt tillfälle att lära mer om platsens konst och historia i små grupper där också bekväm transport och lokala experter guidar runt på destinationen.

Dessa särskilda all inclusive-paket inkluderar även två timmars fri WiFi per dag per gäst och obegränsad WiFi för rederiets större sviter (Medallion och högre kategorier).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier