Silverseas World Cruise 2017

9895748796_c9cc73670c_k
Lär känna dina medpassagerare, inklusive kaptenen! Foto: Silversea Cruises.

Lyxiga Silversea Cruises har nu öppnat för reservationer till World Cruise 2017 – en exklusiv resa på 116 dagar från San Francisco till Monte Carlo ombord Silver Whisper. Denna ovanliga resa tar dig till 62 unika destinationer i 25 länder med upp till flera nätter på de mest spektakulära destinationerna.

Den 6 januari 2017 lägger eleganta Silver Whisper, som endast består av sviter, ut från San Francisco Bay till Hawaii ner till södra Stilla havet, Nya Zeeland och Australien. Efter att ha seglat förbi tropiska destinationer som Bali och Sandakan i Malaysia, når fartyget livliga Shanghai, Hong Kong och Singapore innan hon sätter kurs mot de antika ruinerna och templen i Indien, Mellanösterns förtrollande sandbankar och mytomspunna städer i Medelhavet.

”Våra världskryssningar gå ut på kulturella upptäckter och ger tid att lära känna sina medresenärer”, säger Tina Kirfel, Silversea-chef för Europa, Mellanöstern och Afrika. ”Silver Whisper har bara plats för upp till 382 gäster, vilket skapar en perfekt, intim känsla där världsmedborgare kan knyta nya nätverk och få vänner för livet, samtidigt som man hela tiden upplever några av de mest avlägsna och fantastiska platserna på jorden.”

9654011258_d435e75152_k
Foto: Silversea Cruises.

Gäster som deltar i alla de 116 dagarna på World Cruise 2017, kan njuta av ett stort utbud av särskilda förmåner, såsom Bon Voyage mottagning, middag och övernattning på Four Seasons i San Francisco, bagageservice, flyg med business class och transfers (mellan flygplats, hotell och Silver Whisper), en voucher på 4000 USD (per dubbelrum) som kan användas ombord, tvättservice, och minnesvärda gåvor. Dessutom har Silversea beslutat att utöka förmånerna 2017 med bland annat obegränsad wifi för gäster som deltar varje dag på resan.

Dessa gäster har dessutom tre utflykter iland som ingår i priset. Det kommer exempelvis att finnas möjlighet att uppleva Kinas berömda terrakottaarmé i Xian på en två-dagars resa från Shanghai, få se exotiska djur på ön Sir Bani Yas utanför Abu Dhabi följt av en utmärkt lunch, och uppleva 1940-talet och dans till levande musik på en nostalgisk middag som serveras bland flygplanen vid infarten till Hawaii Pacific Aviation Museum i Pearl Harbor. Som om inte det vore nog, ingår ytterligare två Silversea-upplevelser i priset för gäster som seglar 50 dagar eller mer. Ett beach party med lunch och underhållning på den kritvita sanden på Boracay Islands i Filippinerna samt en exklusiv presentation av Malta Teatru Manoel, en vackert dekorerade teater från 1700-talet.

9066032462_d75d7ca4f5_k
Foto: Silversea Cruises.

Gästerna kommer också att ha möjlighet att mingla med kända experter, akademiker, journalister, diplomater och andra prominenta specialgäster. Lokal underhållning, matlagningskurser, vinprovning och regionala specialiteter kommer att bidra till att ge en fördjupad insikt i de olika destinationerna.

All-inclusive biljetter till World Cruise 2017 startar på 54 950 euro per person i dubbelrum med flyg från Köpenhamn, Oslo eller Stockholm.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier