Skapa video och vinn 2000 euro plus lyxkryssning

Viking Line arrangerar en tävling öppen för alla, där rederiet söker video- eller animationskonst för Torget, den centrala mötesplatsen på Viking Lines nya flaggskepp Viking Glory.

Det två våningar höga Torgets blickfång utgörs av en LED-skärm i jätteformat som sträcker sig över två våningar i fartyget. För den här Motion Wall-ytan efterlyser Viking Line nu en konstnärlig vision med havs- eller skärgårdstema.

–  Vi söker lugnande och stämningsskapande videomaterial som passar i den maritima miljön. Det viktigaste är att med hjälp av rörliga bilder föra fram vad skärgården betyder just för dig, berättar Viking Glorys lanseringschef Lotta Lindroos.

–  Vi vill erbjuda alla en möjlighet att visa upp sin konstnärliga vision på Östersjöns läckraste nya kryssningsfartyg. Därför är tävlingen öppen såväl för hobbyverksamma, studenter som för yrkesaktiva konstnärer, fortsätter Viking Lines Head of Marketing & Online Sales Ninna Suominen.

Längd på video och andra tävlingsregler

Tävlingsvideons rekommenderade längd är 60 sekunder. Förstapriset är  2 000 euro. Vinnaren får dessutom åka på en lyxkryssning med nya Viking Glory.

Viking Glory är ett av världens klimatsmartaste passagerarfartyg. Hon börjar trafikera rutten Åbo–Åland–Stockholm i början av 2022. Fartyget är 222,6 meter, har en passagerarkapacitet på upp till 2 800 resenärer och har 922 hytter.

Tävlingstiden är 8.6.-31.7.2021. Man kan tävla såväl ensam som i grupp. Detaljerade anvisningar om deltagande i tävlingen och tävlingsregler: https://www.newship.vikingline.se/tavling

Mer om Viking Glory: https://www.newship.vikingline.se/

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier