Stil i sikte – Viking Line spelar in nytt tv-program

Hollywoodstylisten Jonas Hallberg och populära tv- och radioprofilen Malin Gramer är programledare för ”Stil i sikte”. Pressbild.

Inspelningarna av det nya tv-programmet ”Stil i sikte” på Viking Cinderella har redan börjat. Stil i sikte, som kommer att ha premiär på TV3 den 3 april, är ett stylingprogram där privatpersoner får en lyxig makeover. Deltagarna kommer från hela Sverige och får en härlig upplevelse ombord på Cinderella. Programledare är Hollywoodstylisten Jonas Hallberg och populära tv- och radioprofilen Malin Gramer.

Vanliga personer får stilomvandling

Programformatet är skapat av produktionsbolaget Mastiff, utvecklingsbolaget Zodiak Factory och underhållningskoncernen MTG i nära samarbete med rederiet Viking Line. I programmet får såväl småbarnsmammor, äkta par som unga kompisar uppleva sitt livs stilomvandling. Allt sker under ett händelserikt, lyxigt och kärleksfullt dygn på Cinderella.

–Vi vill ge tittarna chansen att följa riktiga Cinderella-makeovers med mycket hjärta. Vi har valt ut kvinnor och män som själva har sökt till programmet med en spännande, rolig eller hjärtvärmande historia i bagaget. Nu får de bli bortskämda under ett dygn till havs, där kryssningen kröns med en stilomvandling med hjälp av kändisfrisören Antonio Axu, superstylisten Jonas Hallberg och härliga Malin Gramer, säger Eleonora Hansi, informationschef Viking Line Skandinavien.

Allt till försäljning ombord

Stil i sikte kommer att sändas åtta tisdagar i TV3 och på Viafree med start den 3 april 2018. På vikingline.se och Viking Lines Facebooksida kan tittarna hitta stiltips från programmet, specialerbjudanden och länkar till alla produkter som finns till försäljning i Viking Cinderellas över 1 000 kvadratmeter stora taxfreebutik. Programmets stolta sponsorer är Bonchelli Prosecco, Antonio Axu, Bestseller och REF Hudvård.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier