Suite Class – nytt lyxkoncept hos Celebrity Cruises

Still Veranda - verdure 071911 5923R

Celebrity Cruises lanserar det nya lyxkonceptet Suite Class från och med april 2015. Programmet som går att boka för alla gäster i svit, ger en rad fördelar och kommer enligt rederiet att bli något av det lyxigaste man kan uppleva till havs.

– Våra gäster är vana vid exceptionell kvalitet och service, och för de som önskar det allra bästa medan de är på semester har vi lanserat ’Suite Class’, speciellt designad för att tilltala de mest kräsna resenärerna, säger Michael Bayley, president och VD, Celebrity Cruises.

Suite Class-gäster kommer att få en rad fördelar ombord, från prioriterad incheckning och ombordstigning till obegränsad tillgång till internet. En personlig butler som till exempel kan hjälpa till med uppackning av bagaget, kommer också att vara tillgänglig 24 timmar om dygnet. I hytten finns badrock, tofflor, kuddmeny att välja från samt lyxiga badprodukter från Bulgari.

Andra fördelar som Suite Class-gästerna kan förvänta sig ombord är omedelbar betjäning i alla specialrestauranger. Vidare har de tillgång till en privat restaurang med lyxiga rätter som inte är tillgängliga på andra ställen ombord. Till detta finns mer än 450 viner att välja bland från fartygets vinkällare. All dryck – även premiumsorter – ingår.

En rad andra fördelar kommer också ges, som reserverade sittplatser för alla Suite Class-gäster på underhållningsshowerna.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier