Sun & Fun – nytt partykoncept från MSC Cruises

Group of young people enjoying a party on board a yacht at sunset.

Att det går att festa och ha kul ombord när man kryssar är ingen nyhet. Alla stora fartyg har gott om barer, minst en nattklubb och disco. Ofta ordnas också särskilda temapartyn en eller ett par kvällar ombord, till exempel white party (då alla som vill klär sig i vitt) eller maskerad (en ögonmask räcker, kan ofta göras ombord eller köpas).

Letar men efter en kryssning för kompisgänget som vill festa loss ordentligt, är MSC Cruises nya avgångar Sun & Fun i sommar ett tips. På de här veckokryssningarna kombineras Medelhavets stränder med nattlivet iland.

Kryssningarna börjar och slutar i Villefranche på Franska Rivieran (inte långt från Nice). Stopp som ingår är till exempel kända partyorter som Palma de Mallorca och Ibiza. Rutten är förlagd så att det finns tid att hinna roa sig i den spanska nöjesnatten innan det är dags att gå ombord igen. Man kan till och med köpa biljetter ombord till den legendariska nattklubben Pasha.

Fartyget man kryssar med heter MSC Orchestra. Det byggdes 2007, har 1257 hytter, 16 barer samt disco. Sista avgången i år är den 17 oktober.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier