Till Visby i sommar med Viking Line

I sommar kommer Almedalsbesökarna att kunna ta Viking Cinderella från Stockholm till Visby och tillbaka. Måndagen den 4 mars släpper Viking Line biljetterna till sammanlagt tre kryssningsavgångar under politikerveckan i Almedalen, skräddarsydda för att kunna besöka Moderaternas, Liberalernas respektive Socialdemokraternas dagar. Den som är intresserad av att upptäcka Visby och Gotland i stort kan också välja på ett antal olika upplevelsepaket i området.

Cinderella till Almedalsveckan

Varje kväll året runt avgår nöjeskryssaren Viking Cinderella från Stadsgården i Stockholm till Mariehamn på Åland och tillbaka. Nu lanseras möjligheten att i stället ta Cinderella till Almedalsveckan i Visby för en oförglömlig start på sommaren. De tre separata kryssningarna med högkvalitativa måltider och möjlighet att både handla taxfree och vila ut sig efter en hektisk Almedalsupplevelse i fartygets exklusiva spa, kommer att avgå från huvudstaden den 30 juni, 2 juli och 4 juli.

– Det här är första gången som Viking Line erbjuder skräddarsydda Almedalskryssningar. Såväl företag, organisationer som mindre grupper kan nu ta havsvägen från Stockholm till Visby. För en optimal uppladdning kan man exempelvis inleda Almedalsvistelsen med en konferens ombord, följt av Svenska Kocklandslagets smakrika buffé, och därefter utvilad och förberedd ta sig an en intensiv dag i vimlet, säger Kenneth Gustavsson, marknadsdirektör Viking Line Skandinavien.

Upplevelsepaket även för privatpersoner

Även privatpersoner som är nyfikna på den populära Almedalsveckan eller som vill upptäcka Visby med omnejd, är varmt välkomna till de tre kryssningarna.

– Tillsammans med turismnäringen på Gotland har vi tagit fram upplevelsepaket både för barnfamiljer och andra Gotlandsnyfikna, såsom heldag i Kneippbyn, stadsvandring med guide inne i Visby eller guidad tur med panoramabuss kring Visby med omnejd. För resenärernas bekvämlighet kommer det även att finnas möjlighet att ta specialbussar som går direkt från Cinderellas hamnplats vid kaj 7 till Österport inne i Visby, säger Kenneth Gustavsson.

Viking Lines Visbykryssningar släpps till försäljning på vikingline.se den 4 mars 2019. Prisexempel inklusive Svenska Kocklandslagets middagsbuffé och frukost på utresan, samt skaldjursbuffé och brunch på hemvägen: 2 415 kronor/person.

Tidtabell Viking Lines Visbykryssningar sommaren 2019:
Stockholm-Mariehamn-Visby

30 juni: kl 17.00-09.30 (hemresa kl 20.30-14.30)
2 juli: kl 17.00-09.30 (hemresa kl 20.30-14.30)
4 juli: kl 17.00-09.30 (hemresa kl 20.30-14.30)
Fartyget angör Mariehamn på Åland både på vägen till Visby och på hemresan mot Stockholm.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier