Viking Line lanserar The Coco Loco Experience

Den 1 februari slår Östersjöns största nöjeskryssare, Viking Cinderella, upp portarna till en sprakande ny helgupplevelse. The Coco Loco Experience är ett underhållningskoncept med allt från pumpande musik och lasershow till konfettiregn och hisnande luftakrobatik som kan upplevas varje fredag- och lördagkväll.

Framtidens underhållning

Under våren äntrar även stjärnartister som Little Jinder, Hoffmaestro och Oscar Zia den maffiga konsertscenen i nattklubben Étage.

– Vi ser fram emot att kunna bjuda på en upplevelse långt utöver det vanliga. Genom åren har våra gäster kunnat hitta allt från glittrande shower och uppträdanden till konserter i världsklass hos oss. Nu tar vi nattklubbsupplevelsen steget längre och får Östersjön att gunga i takt till något som varken kan beskrivas som en traditionell show eller ett artistuppträdande i vanlig bemärkelse. The Coco Loco Experience är helt enkelt framtidens underhållning som måste upplevas på plats, säger Gordan Schmidt, produktchef Viking Cinderella.

The Coco Loco Experience är utvecklat och producerat av Viking Line i samarbete med produktionsbolaget 2Entertain. Världspremiären äger rum på Viking Cinderella fredag den 1 februari och kan därefter upplevas varje helg under våren. Utvalda kvällar uppträder dessutom Sveriges populäraste artister ombord.

Vårens partyklipp

För den som vill slappna av efter en härlig kväll i Étage lanserar Cinderella också ett nytt spakoncept tillsammans med det tyska spamärket Babor.

Nöjeskryssaren Viking Cinderella avgår varje kväll från Stadsgården i Stockholm till Mariehamn på Åland och tillbaka. Prisexempel Partyklipp inklusive del i insideshytt, välkomstdrink, Svenska Kocklandslagets buffémiddag och The Coco Loco Experience: 634 kr.

Ett urval av vårens artister på Viking Cinderella

Januari
31/1: Lili & Susie

Februari
1/2: Lina Hedlund och Andreas Lundstedt
2/2: Robin Bengtsson
9/2: Chris Kläfford
21/2: Christer Sjögren med Vikingarna
23/2: Markoolio

Mars
2/3: Robin Stjernberg
7/3: Martin Stenmarck
9/3: Takida
14/3: Charlotte Perrelli
16/3: Moneybrother
21/3: Mando Diao
30/3: Mariette

April
4/4: Di Leva “Changes”
6/4: Hoffmaestro
11/4: Cotton Club med Kayo och 2 DJ:s
13/4: Samir & Viktor
18/4: The Refreshments
20/4: Oscar Zia
25/4: Linda Bengtzing
27/4: Mendez
30/4: LBSB

Maj
4/5: Petter
11/5: Jessica Andersson & Magnus Carlsson
23/5: Brolle
25/5: Tjuvjakt

Juni
1/6: Panetoz
6/6: Tommy Körberg
8/6: E-Type

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier