Viking Line passerat 200 miljoner passagerare

Igår, onsdagen den 10 december, nådde Viking Line upp till 200-miljonersgränsen för antalet passagerare. Jubileumsresenären Meliina Lintukangas i Helsingfors överraskades med en uppgradering till lyxklass. Väl ombord fortsatte firandet med middagar för två och champagnefrukost. Jubilaren kommer även att årligen få en fri kryssning med rederiet i tio års tid.

– Jag är positivt överraskad och rent ut sagt överväldigad av all uppmärksamhet. Det känns fint! säger den lyckliga 200 miljonte resenären Meliina Lintukangas.

200 miljoner, så många passagerare har under årens lopp klivit ombord på något av Viking Lines fartyg. Under onsdagseftermiddagen reste den 200-miljonte passageraren Meliina Lintukangas med M/S Gabriella på kryssning till Stockholm. Meliina möttes upp i terminalen i Helsingfors före avgången och fick inleda sin resa med kaffe och tårta i befälhavarens sällskap uppe på kommandobryggan. Firandet ombord inkluderade bland annat uppgradering till svit, fria måltider och presentcheck i tax-free butiken. Hon kommer även att få åka på gratis kryssning med Viking Line de närmaste tio åren.

– 200 miljoner passagerare sedan trafikstarten 1959 är en imponerande siffra. Vi är tacksamma för visat förtroende genom åren och ser detta som bevis på att vi uppskattas av våra passagerare. Utöver resenärer från regionerna kring Östersjön har vi även en hel del internationella passagerare, en andel som glädjande nog ökar hela tiden, säger Jan Hanses, vd Viking Line Abp.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier