Viking Line släpper höstens kryssningsbiljetter

Idag den 5 augusti 2020 släpper Viking Line biljetterna till höstens Östersjökryssningar med Viking Cinderella. Alla som längtar efter avslappning till havs kan kryssa varje torsdag, fredag och lördag från och med den 20 augusti. Även kortare skärgårdsturer över dagen kan göras med fartyget Rosella. Ombord erbjuds allt från Svenska Kocklandslagets gourmetmåltider och prisvärd shopping till stand up, akustiska artistuppträdanden och privata dansklasser för enskilda par med Tony Irving.

I covid-19-pandemins spår har Viking Line säkerhetsanpassat alla fartyg och fokuserat på högklassig mat, spabehandlingar och shopping ombord. Under sommaren har svenskarna kryssat både till Visby och ut i skärgården med populära fartygen Cinderella och Rosella.

Hösten fortsätter med ett löfte om avslappning havs, nu också med ett utökat underhållningsutbud med Tony Irvings privata dansklasser skräddarsydda för enskilda par, akustiska artistuppträdanden för en begränsad sittande publik, samt stand up med komiker som Özz Nujen, Ann Westin och Marika Carlsson.

Boka snarast, en rekommendation

– Intresset för Östersjökryssningar har varit stort under sommaren, med ett flertal fullbokade avgångar både till Visby och ut i skärgården. Därför är vi glada att nu  kunna välkomna alla till höstens kryssningar, som kan göras både kortare över dagen eller längre med en övernattning ombord. Eftersom vi fortsatt tar emot endast hälften av våra normala resenärsmängder för att kunna säkerställa distansen ombord, rekommenderar vi den som vill åka ett specifikt datum att boka sin resa snarast, säger Kenneth Gustavsson, marknadsdirektör Viking Line Skandinavien.

Östersjön kan upplevas ombord på Viking Cinderella varje torsdag, fredag och lördag under perioden 20 augusti-20 december 2020. Fartyget avgår från Stadsgården i Stockholm klockan 17:30 och glider sedan genom skärgården ut på Ålands hav. Efter ett stopp i Mariehamn återvänder Cinderella till Stockholm kl 14:30 följande eftermiddag.

Med fartyget Rosella kan man göra kortare skärgårdsturer från Kapellskär till Mariehamn och tillbaka dagligen under hösten. Reguljärresor från Sverige till Finland är tills vidare begränsade enligt finska gränsbevakningens definitioner. Samtliga Viking Lines terminaler och fartyg är covid 19-verifierade med tydliga säkerhetsrutiner och anpassningar till rådande situation, såsom exempelvis reducerade resenärsmängder, utökade städ- och desinficeringsrutiner, förbokade måltider och tydlig information till alla både i terminaler och ombord. Biljetterna till Viking Lines samtliga resor finns till försäljning på vikingline.se.

Viking Lines hösttrafik från Sverige:
Höstkryssningar med Viking Cinderella 20 augusti – 20 december
Stockholm-Mariehamn-Stockholm
Avgår kl 17:30 varje torsdag, fredag och lördag med ankomst åter i Stockholm kl 14:30 följande dag

Dagskryssningar med Rosella
Kapellskär-Mariehamn-Kapellskär
Dagliga avgångar, se vikingline.se för tidtabell

Reguljärresor utifrån Finlands inreserestriktioner:
Stockholm-Mariehamn-Åbo
Dagliga avgångar med Viking Grace och Amorella, se vikingline.se för tidtabell

Kapellskär-Mariehamn
Dagliga avgångar med Rosella, se vikingline.se för tidtabell

Viking Lines övriga fartyg trafikerar endast från Finland.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier