Ving inleder samarbete med Costa Cruises

00002920
Totalt har Costa Cruises har 15 fartyg i sin flotta. Foto: Costa Cruises.

Seafun kan som första media idag rapportera att Ving utökar sitt kryssningsprogram genom att ta in ytterligare ett rederi; Costa Cruises. I och med det nya samarbetet kan Ving – förutom i Karibien, Medelhavet och Dubai – nu även erbjuda kryssningar i Indiska oceanen. Costa Cruises är också ett prisvärt alternativ för familjer då de har mycket generösa barnrabatter.

– Det känns väldigt roligt att våra kryssningspaket har blivit en sådan succé och cirka 55 procent av kryssningarna bokas nu på Ving.se. Genom det nya samarbetet med Costa Cruises kan vi erbjuda ett ännu bredare utbud av spännande rutter. Costa Cruises kryssningar är dessutom väldigt prisvärda, i synnerhet för barnfamiljer som är vår största målgrupp. Den spännande kryssningen i Indiska oceanen skulle jag gärna åka på, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

00011085_low
Foto: Costa Cruises.

Totalt kommer Ving att kunna erbjuda åtta fartyg och 43 olika kryssningspaket med Costa Cruises under sommaren 2015 och vintersäsongen 2015/16.

I ett första skede släpps sommarens kryssningar i västra Medelhavet med avresa från Palma på Mallorca upp till försäljning samt kryssningarna i Indiska oceanen med avresa från Port Louis på Mauritius. Kryssningarna i Karibien och Dubai kommer sedan att släppas upp till försäljning fortlöpande under sommaren.

Costa Cruises är ett italienskt rederi som har erbjudit kryssningar i över 60 år. Helpension ingår i priset, vill man äta i specialrestaurangerna ombord betalar man en kuvertavgift.

Resrutten är också en viktig aspekt och stoppen i hamnarna är därför något längre än på många andra kryssningar. Köket anpassas också efter destinationerna och under kryssningens gång finns möjlighet att prova på lokala rätter från de regioner som fartyget passerar.

00011032_low
Foto: Costa Cruises.

Costa Cruises kryssningar är familjevänliga med generösa barn- och ungdomsrabatter. Kryssar två vuxna betalar medföljande barn under 18 år i samma hytt endast en hamnavgift på cirka 1 000 kronor för en veckas kryssning.  På samtliga fartyg finns flera pooler och jacuzzis, löparbana, spa, kasino, disco, shoppingområde, bibliotek, konstgalleri och teater där man kan se shower på kvällarna.

Liksom tidigare kommer Ving att sälja kryssningarna i kryssningspaket där även flyg och hotellövernattning på kryssningens avreseort ingår i priset.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier