Ving kombinerar Aruba med Karibienkryssning

VSAWAUA1150

I vinter kommer det att vara möjligt att kombinera en veckas kryssning i södra Karibien med en vecka på ön Aruba. Kryssningen avgår från Aruba och fortsätter sedan till La Guaira i Venezuela, vidare till Curacao och därefter till Colon i Panama. Sista stoppet blir i Cartagena de Indias i Colombia innan fartyget vänder tillbaka till Aruba.

Fartyget man kryssar med är det tidigare Monarch of the Seas, som byggdes 1991 för Royal Caribbean som det andra av tre i Sovereign-klassen. Sedan april i år tillhör fartyget Pullmantur Cruises och går bara under namnet Monarch. Fartyget kan ta 2744 passagerare och ombord finns flera olika restauranger och barer, spa och skönhetscenter, biograf, butiker, jacuzzi, bibliotek, sportdäck och mycket mer. Under de olika stoppen finns det möjlighet att följa med på utflykter.

Kryssning-i-västra-Karibien-och-Aruba-exteriör,-foto-Ving

Resan rekommenderas den som både vill se och uppleva mycket men också få gott om tid till strandliv och att bara koppla av.
– För den som vill uppleva flera olika resmål i Karibien och samtidigt koppla av på en vacker ö som Aruba är den här kombinationsresan verkligen att rekommendera. Kryssningen gör flera stopp på exotiska och spännande platser och ombord finns en hel del aktiviteter att sysselsätta sig med, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Kombinationsresan går att boka redan nu och resorna går under perioden 4 november 2013 – 25 mars 2014 med avresa från Stockholm/Arlanda eller Köpenhamn/Kastrup. Reseupplägget varierar lite beroende på avresedatum, 7 nätter kryssning och 7 nätter på hotell på Aruba eller 6 nätter på hotell på Aruba och 7 nätter kryssning + 1 natt på hotell på Aruba.

Prisexempel (avresa den 4 mars 2014 från Arlanda): 17 975 kronor per person. Då bor man sex nätter i enrumslägenhet på trestjärnigt hotell, kryssar sju nätter i utsideshytt och avslutar med en natt på fyrstjärnigt hotell i dubbelrum.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier