Ving kombinerar Karibienkryssningar med Kuba

Cuba, Havana
Cuba, Havana. foto: MSC Cruises.

I samarbete med rederiet MSC Cruises kan Ving nu erbjuda veckolånga kryssningar i Karibien i kombination med en vecka i Varadero på Kuba. Under kryssningarna görs bland annat stopp på Jamaica, Cozumel, Belize, Honduras och Caymanöarna. Fartyget MSC Armonia ligger även förtöjt i hamnen i Havanna minst en natt, vilket gör att passagerarna har gott om tid att upptäcka den pulserande och mytomspunna kubanska huvudstaden.

– Kuba är hetare än någonsin och många vill passa på att se det autentiska Havanna. Vi har sett ett högt tryck på resor till Kuba på sistone. Det här är ett sätt för oss att möta den efterfrågan och samtidigt ge våra kunder en unik möjlighet att kombinera sin vistelse på ön med härliga dagar ute till havs, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Cuba, Playa Larga beach
Cuba, Playa Larga beach. Foto: MSC Cruises.

Ving kan erbjuda tre olika kryssningar i kombination med Kuba, varav en är en nyårskryssning. Oavsett vilken rutt man väljer så inleds resan med en övernattning på ett av Ving utvalt hotell på Kuba. Kryssningarna börjar sedan med att fartyget MSC Armonia ligger inne i Havannas hamn där man har minst en övernattning ombord och därmed kan passa på att utforska Havannas intressanta stadskärna.

När fartyget därefter kastar loss står spännande och exotiska resmål i Karibien på agendan. Under veckan kan man bland annat uppleva Bob Marleys ö Jamaica, ta del av det rika arvet från Mayatiden i Belize, njuta av sol och bad på Seven Mile Beach på Caymanöarna, snorkla på mexikanska Cozumel eller göra en utflykt till regnskogen i Honduras – allt beroende på vilken kryssning man väljer.

Cuba, Havana - El Capitolio, National Capitol Building
Cuba, Havana – El Capitolio, National Capitol Building. Foto: MSC Cruises.

Ombord på MSC Armonia finns alla bekvämligheter man kan tänkas behöva för en vistelse ute till havs. Här finns bland annat fyra restauranger, butiker, pooldäck med flera pooler och jacuzzi, träningsmöjligheter, spa, diskotek, kasino och teater. Boende i insides-, utsides- eller balkonghytt samt svit.  Helpension ombord på fartyget ingår i resans pris, liksom transfer från hotellet till hamnen innan kryssningen. Utflykter i land med engelskspråkig guide kan bokas mot tillägg.

Väl tillbaka på Kuba kombineras kryssningen med en vecka på något av Vings hotell i Varadero, där man kan välja mellan såväl all inclusive-anläggningar som enklare hotell.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier