Thomas Cook i samarbete med Royal Caribbean

Celebrity Cruises, foto Celebrity Cruises

Genom ett samarbete med RCL Cruises lanserar Ving kryssningar med Royal Caribbean International och systerrederierna Azamara Club Cruises och Celebrity Cruises. Tidigare är det deras systerföretag Globetrotter, en av landets specialister på kryssningsresor med ett stort och brett utbud, som främst haft hand om försäljningen av semestrar till havs inom koncernen.

Ving ingår i Thomas Cook-koncernen med varumärken som Ving, Tjæreborg, Spies, Thomas Cook och Neckermann. De blir nu först ut av dessa att inför sommaren erbjuda kryssningar med varierande fartyg, reslängder och rutter i Karibien och Medelhavet.

Efter Sverige kommer även systerföretagen i Danmark, Norge och Finland att lansera nyheten med kryssningar i reseutbudet. Samtliga kryssningar kan bokas i kombination med flyg och eventuella övernattningar.

– Vi är väldigt glada för att Ving satsar på kryssningar i samarbete med oss. Royal Caribbean Cruise Lines är marknadsledare för kryssningar i Norden och genom samarbetet med Ving kan vi göra kryssningar tillgängliga för nya kundgrupper och därmed bidra till att den totala kryssningsmarknaden kan växa snabbare de närmaste åren, säger Ken Kristensen, nordisk försäljningsdirektör Royal Caribbean Cruise Lines.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier