Virtuella balkonger – en av Royal Caribbeans fartygsnyheter

RCI_NV_Revit_VirtBalcony-K

Royal Caribbean har sedan 2012 arbetat hårt med att uppgradera hela sin flotta. Deras slogan ”Now our best ship is every ship” säger en del om deras ambitioner. Här är några axplock av vad som hänt:

Fartyget Navigator of the Seas har fått virtuella balkonger, nyheten som också kommer på Quantum of the Seas när det släpps i höst. Konceptet innebär att en insideshytt fått en skärmvägg så att det ser ut som att man kan se ut över havet fast ingen utsikt egentligen finns.

Alla fartyg ska få utomhusbio (de som ännu inte hunnit få det är Voyager of the Seas, Splendour of the Seas och Radiance of the Seas). Bioduken sitter vid poolområdet så att gästerna kan slå sig ner i solstolarna när en film visas.

Royal Babies® och Royal Tots® nursery, dagis för de minsta, har satts in på fler fartyg. Här finns leksaker att låna liksom ”babyunderhållning” vissa tider. Barnledare kan också ta hand om barnen en stund mot avgift.

Fler fartyg har fått de specialrestaurangkoncept som finns på fartygen i Oasis-klassen. Några ingår i kryssningspriset, andra inte. Exempel på konceptrestauranger som utökats i flottan är Park Café, Boardwalk Dog House och Izumi Asian-fusion.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier