VOOM – världens snabbaste WiFi till havs

RCI_Parade2-A-_MG_5928_liten (2)

För den som önskar dela sina semesterminnen direkt på Facebook, använda snapchat och Instagram är tillgången till internet, och helst snabbt sådant, avgörande när man är på resa.

Tidigare har möjligheten till internet till havs varit begränsad, särskilt om man önskat en snabb anslutning. Nu erbjuder Royal Caribbean hög hastighets-WiFi på koncernens alla 24 fartyg, inte bara Royal-fartygen.

Företaget har investerat i en satellit som gör det möjligt att surfa lika snabbt som hemma, även när du är långt från land. Detta kallas VOOM och motsvarar 4G. Nu behöver passagerarna alltså inte missa vare sig nya avsnitt av favoritserien på Netflix / Viaplay, lyssna på spellistor på Spotify och hålla kontakten med dem där hemma via Skype, SMS och email.

Det finns två internetpaket att välja på:

  • För dem som vill surfa, dela semesterminnen på sociala medier och hålla sig informerad via e-post: VOOM paket på 12,99 USD per enhet / per dag. För fler enheter erbjuds ett reducerat pris.
  • För dem som både vill surfa, streama filmer och musik från Netflix, Spotify och videochatt via Skype: VOOM paket med 17,99 USD per enhet / per dag. För fler enheter erbjuds ett reducerat pris.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier