Wine Lovers – musikal med vinprovning

MI-Getaway-Wine-Lovers-The-Musical

Den som tycker om att gå på vinprovning har en annorlunda upplevelse att se fram emot ombord på Norwegian Cruise Lines nyaste fartyg Norwegian Getaway. Här visas en annorlunda musikupplevelse för alla vinfantaster  – eller om man ska kalla det en annorlunda vinupplevelse för alla musikfantaster. Wine Lovers The Musical är en interaktiv show som kombinerar komedi och musikal med en vinprovningslunch!

Storyn handlar om vin och kärlek, och åskådarna får uppleva en garanterat annorlunda vinprovningslunch. I lunchen ingår provning av sex olika sorters viner samtidigt som man ser musikalshowen. Vinurvalet inkluderar sorter som Estancia Pinot Grigio, Penfolds Koonunga Hill Chardonnay, Beringer Founders Estate Pinot Noir och North & South, Norwegian’s proprietary Red Blend från Kalifornien.

Musikalen är regisserad av Holly-Anne Ruggiero och manuset är skrivet av vinexperten Michael Green samt den prisbelönte jazzkompositören Gary Negbaur. Musikalen finns också uppsatt i New York City och New Orleans samt på fartyget Norwegian Pearl. Priset är 25 USD per person och musikalen visas två gånger per kryssning.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier