Balkonghytten med bästa utsikten på Voyager of the Seas

Vilken hytt man ska välja när man kryssar är en nöt att knäcka i sig. Insides, utsides, balkong eller till och med en svit?

Väljer man en balkonghytt för sin kryssning är det dock inte klart där. Vilket däck och läge kan också vara värt att fundera på. Själv brukar jag vilja ha mitten-mitten vilket betyder mitt i fartyget på däck 7 eller 8 sådär. Där känns nämligen eventuell sjögång minst.

Därför blev jag tveksam när jag nu senast på Voyager of the Seas blev tilldelad en akterhytt, det vill säga en hytt allra längst bak i fartyget. Jag försökte till och med byta, men lyckades inte – vilket jag var väldigt glad för när jag kom ombord och fick se min balkong!

Det visade sig att min hytt låg i ena hörnet och med en större balkong än vanligt. Här fanns utrymme nog för både stolar, ett litet bord OCH två solsängar. Ändå var det inte trångt. Vilken vinstlott, det kändes som jag bodde i en svit fast det ”bara” var en balkonghytt. Jag satt ofta ute på min rymliga balkong och njöt av utsikten under min kryssning.

Nu vet jag att ni är ivriga på att få veta exakt vilken hytt jag hade! 😉 Och det var balkonghytten med nummer 8390! Här nedan kan ni även se en film där jag visar hytten och inte minst utsikten:

Hytten var även bra i övrigt. Jag vill passa på att nämna att Voyager of the Seas har fått helt nyrenoverade hytter också men jag jämförde och de gamla har fler smarta förvaringsmöjligheter kan jag tycka, även fast de nya förstås är väldigt fräscha och fina.

Glöm inte att gilla och prenumerera/följa Seafun både på YouTube liksom på Facebook och Instagram. Lämna gärna en kommentar om ni också tycker utsikten ser härlig ut?! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier