Den nya fräscha hyttdesignen på Oceania Riviera

Pressbild Oceania Cruises, fotograf: Justin Kriel.

Fartyget Oceania Riviera i Oceania Cruises flotta, har nyligen renoverats. Eftersom jag själv kryssade med just detta fartyg i månadsskiftet oktober-november tänkte jag göra en liten jämförelse av hyttdesignen, och visa er hur de såg ut före och efter.

Photographer: Justin Kriel

Här ovan nedan ser ni hur det ser ut nu och nedan hur det såg ut när jag var ombord.

Vi hade en hytt i kategorin concierge veranda med nummer 10 099. Det finns också insideshytter, deluxe oceanview och veranda ”under” denna kategori, över är det sviter. Ytan på vår hytt mätte 27 kvm. Hytten var fin men den kändes helt klart lite ”ouppdaterad”. Den var inte sliten, men lite murrig och mörk.

Champagne fanns vid ankomst, riktig förstås (Heidsieck Monopole). Likaså vatten samt termosflaskor (så att vattnet höll sig kallt) som man kunde fylla på lite här och där ombord.

En bra service och även ett sätt att minska soporna och plastförbrukningen, då ingen behövde ta engångsflaskor flera gånger om dagen. Flaskorna fick man sedan behålla och ta med hem.

Inredning då och hyttdesignen nu

Skrivbord, soffa och allt det sedvanliga fanns förstås också, plus att det i garderoben fanns badrockar, tofflor, paraplyer och tunna kashmirfiltar (min gissning är att de var till för lite kyliga kvällar om man ändå ville sitta ute och njuta på balkongen).  

Apropå balkongen, en morgon beställde vi frukost till rummet/hytten och njöt där. Alltid trevligt att sitta ute i oktober när man vet att vädret inte alls är lika trevligt hemma… 😉

I badrummet stod Bulgari-produkter samt badsalt på badkarskanten vilket var trevligt. Tyvärr hann jag aldrig ta mig ett avkopplande bad och nu är de borta, badkaren.

De slängdes ut när fartyget renoverades till förmån för mer utrymme. Det nämndes också att det inte längre kändes rätt med all den vattenförbrukning som ett bad kräver, och det kan jag nog hålla med om.

Photographer: Justin Kriel

Det fanns inget att klaga på i de gamla hytterna och nu är de som sagt både renoverade och moderniserade så allt lär bara vara ännu bättre. Jag tycker den nya hyttdesignen ser helt fantastisk ut, ljus och härlig, att döma av bilderna (lånade av rederiet), vad tycker ni?

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier