Hälsosamma njutningar på Symphony of the Seas

Under mina två “upptäckardagar” på Symphony of the Seas förra veckan, såg jag även till att hinna med att besöka fartygets spa, Vitality at Sea, Spa & Fitness Center.

Det var en alldeles särskild känsla att gå in genom dörrarna till de splitt nya spaavdelningen som också inrymmer ett stort gym med allt man kan önska i träningsväg (läs här om gymmet på Allure som är ett annat fartyg av Royal Caribbeans fartyg i samma klass)! Jag blev riktigt sugen på att träna där, men tyvärr fanns inte tiden denna gång.

Dofter och grönsaksjuice

Det första jag la märke till var doften; välbekant och avkopplande. Royal Caribbeans spa till havs arbetar bland annat med Elemis och produkterna är ofta aromatiskt doftande på det där sättet att man njuter minst ett par timmar efter sin behandling också :-).

I caféet kan man slå sig ner och ta en färskpressad juice (jag beställde en morot-rödbeta-ingefära) eller något snack (kostar extra).

Här finns också en hårsalong där de också gör manikyr och pedikyr, tandblekningshörna med mera. De gör även botox på dessa spa för den som vill komma hem med lite färre rynkor.

Massage och sol

Den spabehandling jag hade bokat var en djupgående massage, en så kallad Deep Tissue Massage. Efter en kort frågestund med min terapeut fick jag lägga mig ner och så satte hon igång. De 50 minuter som följde var fyllda av ren njutning! Åh så skönt det var; massagen höll verkligen toppklass!

Efteråt kunde jag inte låta bli att koppla av på däck ett tag, så skönt att ladda med lite D-vitamin! Men man ska se upp för vårsolen nu bara, den är stark. Så på med solkräm innan ni lägger er vid poolen. 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier