Birka till havs, pressbild.

Birka Cruises och researrangören TEMA utökar sitt samarbete med ännu fler aktivitetskryssningar från Sverige. Sommaren 2018 presenteras fem avgångar och tre olika kryssningar med nyheterna Rügen och Lübeck.

Foto: Ruslan Dashinsky.

Vandringskryssningen till Höga Kusten och Luleå finns kvar. Dessutom utökas programmet med två nya aktivitetskryssningar: Cykling och vandring på Rügen, Bornholm och Gotland samt Cykling och kultur – Lübeck, Gotland och Bornholm.

– Aktivitetskryssningarna är en perfekt kombo för de som både vill ha en aktiv semester och lite lyx, med god mat och bekvämt boende, säger Marcus Hammarström, marknadschef på Birka Cruises.

– Med Birka når vi närbelägna exotiska destinationer som är som gjorda för TEMAs naturnära aktiviteter, säger David Karlsson marknadschef TEMA.

Tema cykelresor, foto: Ulla Dahlstedt.

Fakta TEMA och Birka Cruises

  • Kryssningarna går från centrala Stockholm
  • TEMAs reseledning finns med under hela resan och på alla utflykter
  • Det går utmärkt att dela hytt med en reskamrat som enbart vill kryssa

NYHET! TEMA-kryssning med cykling och vandring, 4 dygn

Bornholm, Gotland och Rügen

Cykling, vandring och kryssning med TEMA och Birka Cruises. Vandring på vackra ön Rügen med sina bokskogar och vita kritklippor samt cykling på Bornholm och Gotland.

Datum: 5/7 och 13/8

Pris 9 395:-/person inkl helpension, del i 2-bäddshytt Seaview Komfort (havsutsikt), TEMAs reseledning, ev inträden, cyklar/hjälm, underhållning och aktiviteter på Birka.

NYHET! TEMA-kryssning med cykling och kultur, 4 dygn

Fårö rauker. Pressbild.

Bornholm, Gotland och Lübeck

En resa med cykling, kultur och kryssning. Cykling på soliga Bornholm och Gotland samt stadsvandring i den tidigare Hansastaden och numera världsarvet Lübeck.
Datum: 29/7

Pris 8 995:-/person inkl alla måltider utom en lunch, del i 2-bäddshytt Seaview Komfort (havsutsikt), TEMAs reseledning, ev inträden, cyklar/hjälm, underhållning och aktiviteter på Birka.

TEMA Vandringskryssning – Höga Kusten och Luleå, 3 dygn

Vandring i världsarvet Höga Kusten och en av Luleås pärlor, Gammelstadsviken.

I Höga Kusten går vandringen i Smitingen vid havet, på klippor, stenar och höga toppar, förbi grottor och klapperstensfält. Luleå: Vandring i världsarvet Gammelstaden och naturreservatet Gammelstadsviken, ett av länets finaste fågelområden.

Datum: 11/6 och 21/6

Pris 7 895:-/person inkl helpension, del i 2-bäddshytt Seaview Komfort (havsutsikt), TEMAs reseledning, ev inträden, underhållning och aktiviteter på Birka.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier