MSC Cruises lanserar kryssningar från Stockholm sommaren 2023

Stockholm.

MSC Cruises låter meddela att man från sommaren 2023 kommer att sälja och marknadsföra kryssningar från Stockholm där kunden kan välja att resa på sin kryssning genom två helt nya program; Stockholm-Stockholm eller Stockholm-Oslo. Kryssningarna kommer att pågå hela sommaren under perioden juni till och med september.

”I och med oroligheterna i Ukraina tog vi snabbt ett beslut att inte genomföra våra klassiska kryssningar med besök i b la St. Peterburg. Det finns helt enkelt inte i vår planering i dagsläget. ”Vi presenterade ett förslag till vårt huvudkontor i Geneve om att köra lokala kryssningar; Stockholm-Stockholm eller Stockholm-Oslo. Förslaget blev väl mottaget, och from juni 2023 kommer vi att köra inte mindre är sex olika kryssningar med avresa direkt från Stockholm” säger Claes Tamm, Nordenchef MSC Cruises.

Claes Tamm fortsätter; ”Vi ser att detta är ett perfekt tillfälle att vinna terräng bland nya kunder som ännu inte har provat denna trevliga resform. Nu kan man enkelt göra detta med att kryssa direkt från Stockholm. Vidare finns det många kunder som inte väljer att flyga. Då ges man här möjligheten till en härlig semester från hemorten”, avslutar Claes Tamm.

MSC Poesia, pressbild.

Kryssningen genomförs med fartyget MSC Poesia. Sex olika kryssningar är planerade under perioden juni till och med september 2023. Destinationerna som fartyget kommer att gå till är norska fjordarna, Helsingfors och Köpenhamn samt Tallinn och Kiel. 

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier