Premium All Inclusive – nyhet från NCL

Populära fartyget Norwegian Epic, foto: NCL.

Igår var jag inbjuden till lunchträff med rederiet Norwegian Cruise Line. Platsen var Aveqia i Stockholm, ett ställe jag inte alls kände till tidigare så kul bara det att upptäcka något nytt. Dessutom var maten fantastiskt bra.

Framtid och resor

Från Norwegian Cruise Lines sida blev vi serverade flera intressanta filmer och information. En del handlade om framtidsspaningar vilket kopplades ihop med vad en kryssning kan erbjuda: avkopplingen man får på en kryssning är en bra motreaktion och tillfälle att vila från det faktum att allt tycks gå snabbare i våra vardagsliv och att vi alltid är uppkopplade.

Nu ingår alla drinkar! Foto: NCL.

Rederiet ville också delge en stor nyhet för Skandinavien; att nu går NCL All Inclusive! Alla svenskar som bokar en kryssning med NCL får nu automatiskt All Inclusive.

Mycket ingår redan i en kryssning (hytt, mat, underhållning och aktiviteter) men nu ska även dricks, dryck även drinkar och viner plus specialkaffe som espresso, ingå hos Norwegian Cruise Line.

Premium All Inclusive

Foto: NCL.

Konceptet, som de kallar Premium All Inclusive, börjar gälla på kryssningar från den 3 april men kan bokas redan nu som jag förstod det.

Under april månad erbjuds man även olika rabatter som kan vara värt att kika på för den som är intresserad.

Tanken med detta är att erbjuda vad många kunder trivs med och har efterfrågat; ett totalpaket där man slipper bekymra sig för merkostnader efter resan och en dyr slutnota utan där man vet priset i förväg och sedan bara kan ägna sig åt att njuta…!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier