Oceania Cruises har tagit emot sitt nya fartyg Oceania Vista

Oceania Vista
Oceania Vista

Oceania Cruises har nu välkomnat sitt senaste fartyg – Vista. Detta är Oceania Cruises första Allura Class-fartyg och är byggt på Fincantieris varv i Genua, Italien.

Ombord väntar flera nyheter inom såväl det kulinariska, boendet som gästupplevelsen i stort.Detta 67 000 ton, 241 meter långa fartyg har kapacitet för 1 200 gäster och de rymligaste standardhyttarna till havs.

Vista får också tre helt nya restaurangkoncept och kommer att hålla ett serviceförhållande på två anställda per tre gäster. Med Vista bygger Oceania Cruises vidare på sitt välförtjänta rykte om service i världsklass och The Finest Cuisine at Sea® genom att erbjuda 11 kulinariska matkoncept varav tre är nya. Ember är en signaturrestaurang med förfinad amerikansk mat; Aquamar Kitchen tar temat hälsa till en ny nivå; och The Bakery at Baristas, en expansion av den populära kaffebaren Baristas, serverar nybakade franska och italienska bakverk.

En ny era för Oceania Cruises

Förutom ett upphöjt mixologiprogram med innovativa specialcocktails, innehåller Vistas nya Broadway-utbud produktioner med igenkännbara låtar av några av världens mest älskade artister och samtida dansnummer ledda av ”Dancing with the Stars”-koreografen Britt Stewart.”

Idag inleder vi en ny era för Oceania Cruises med leveransen av Vista”, säger Frank A. Del Rio, VD för Oceania Cruises. ”Vi hade inte kunnat bygga ett så exceptionellt fartyg utan det nära samarbetet med Fincantieri. Vi tackar varenda person som varit med och väckt henne till liv. Från de minsta designdetaljerna till det största pentryt per capita till havs, Vista är ett underverk som gästerna kommer att njuta av i årtionden framöver.”

Dop i Valletta

Vista kommer att döpas den 8 maj 2023, i en exklusiv glittrande ceremoni i Valletta, Malta, av sin gudmor, hyllade italiensk-amerikanska kock, författare, krögare och Emmy-prisbelönta matpersonlighet Giada De Laurentiis. Dop börjar kl. 21.00 CEST, och evenemanget kommer att livestreamas kl. 12.00 PDT/15.00 EDT/20.00 BST/21.00 CEST/5.00 AEST (nästa dag) för alla som vill vara med.Evenemangssidan och livestreamregistrering finns här: www.VistaCelebration.com.

Efter sin sommarsäsong i Medelhavet, kommer Vista att segla till Kanada och New England innan hon beger sig söderut för en rad vinterkryssningar för att utforska Karibien, Mexiko och Centralamerika.

Ovanstående är en pressrelease från Oceania Cruises.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier