Nu höjs lyxupplevelsen i MSC Yacht Club ytterligare

Lyxupplevelsen av MSC Yacht Club inkluderar eftermiddagste varje dag.
MSC Splendida, MSC Yacht Club (pressbild).

Med varje nytt fartyg som byggs försöker MSC Cruises att utveckla gästupplevelsen. Med rederiets två nyaste fartyg – MSC Virtuosa och MSC Seashore – höjs nivån på lyxupplevelsen i den exklusiva avdelningen MSC Yacht Club ytterligare.

Båda fartygen är utökade versioner av sina systerfartyg. Därför har det varit möjligt att bygga ut MSC Yacht Club för att få mer utrymme. MSC Seashore kommer exempelvis att ha den största MSC Yacht Club hittills med nästan 3000 kvm privat yta.

Konceptet MSC Yacht Club ”fartyget inom ett fartyg” lanserades 2008 och finns nu tillgängligt på mer än hälften av MSC Cruises flotta. MSC Yacht Club-konceptet är en premiumupplevelse där gästerna erbjuds fördelarna med en privat klubb, såsom exklusivitet och integritet, samtidigt som de har det breda utbudet av fritids- och underhållningsmöjligheter som ett större fartyg har att erbjuda.

Personlig 24-timmars service

Lyxupplevelsen MSC Yacht Club-all-inclusive är designad för att gästerna ska känna sig som en VIP och är helt personlig med en 24-timmars butler som ger vänlig och diskret service och samtidigt snabbt lär känna varje gästs personliga preferenser. Den dedikerade conciergen finns också tillgänglig för att ordna alla slags förfrågningar från att organisera privata strandutflykter, boka reservationer för spaet till sådant som att morgontidningen når hytten varje morgon.

Lyxupplevelsen inkluderar tidningsservice till hytten.

Den eleganta specialavdelningen som enbart är tillgänglig för yacht club-gäster, nås med ett särskilt nyckelkort som alla MSC Yacht Club-gäster har. När de träder in sätter genast den glittrande Swarovski-trappan i atriumet den rätta glamourösa känslan. MSC Yacht Club ligger i fartygets främre del varifrån man har den bästa panoramautsikten och kan koppla av i den eleganta Top Sail Lounge. Här ligger också de mellan 70 och 103 sviterna, försedda med kuddmeny, egyptiska bomullslakan och madrasser med ”memory foam” för den mest behagliga nattsömnen.

Se världen glida förbi i Top Sail Lounge

Loungen har något speciellt att erbjuda gästerna från morgon till kväll. Här ingår obegränsat med drycker hela dagen och på kvällen serveras gourmetkanapéer. Allt som återstår är att luta sig tillbaka och koppla av med ett glas champagne och se världen glida förbi. I Top Sail Lounge kan man även njuta av ett traditionellt eftermiddagste efter en morgons sightseeing eller lyssna på levande musik med en specialcocktail i handen.

Den privata restaurangen är öppen till frukost, lunch och middag. A la carte-menyn med kockens specialerbjudanden ändras dagligen, och har ett brett urval av gourmeträtter kompletterade med en omfattande vinlista.

Den privata soldäcket och poolen är rymliga med olika områden att koppla av i;

 • i solen på en bekväm solstol,
 • i en skuggad cabana medan du läser en bok,
 • i en bubbelpool med en cocktail,
 • medan du stillar hungern med något lätt från den välsorterade baren och grillen.

The MSC Yacht Club finns på fartygen i klasserna Fantasia, Meraviglia och Seaside.

Lyxupplevelsen med MSC YACHT CLUB

Att kryssa i MSC Yacht Club är en all-inclusive-upplevelse med många privilegier:

 • Dedikerad prioriterad in- och utcheckning samt prioriterad avresa och retur på utflyktsdagar.
 • Butlerservice dygnet runt och dedikerad concierge, vilket gör kryssningsupplevelsen personlig och skräddarsydd efter varje gästs behov.
 • Obegränsat med dryck och middagar inom Yacht Club.
 • Inkluderat Internet-paketet med obegränsad data för två enheter.
 • Gratis tillgång till Thermal Suite i MSC Aurea Spa.
 • Skräddarsydda upplevelser från shopping till utflykter.
 • Nespressomaskin i varje svit och gratis minibar, anpassad efter gästernas preferenser.
 • Roomservice så att gästerna kan njuta av en lat morgon med frukost på sängen.
 • Andra personliga detaljer såsom uppackning och packning av bagage, levererad tidning till hytten varje dag och andra specialleveranser såsom kanapéer.

Läs mer om flottans största och lyxigaste MSC Yacht Club som finns på MSC Seashore, och den utökade VIP-upplevelsen på MSC Virtuosa.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier