Löpning på Birkas däck. Foto: Stefan Nüth.

Birka Cruises, som blivit proffs på att samarbeta med olika företag, inleder nu ett samarbete med Friskis&Svettis Stockholm. Resultatet blir bland annat träningskryssningar med träningspass under resan.

– Friskis&Svettis är ett av Sveriges mest kända och omtyckta varumärken. Genom samarbetet kan vi nå nya kunder samtidigt som vi tillför något till våra resenärer, en cross over-kryssning där man kan träna och få lite guldkant samtidigt, säger Marcus Hammarström, marknadschef på Birka Cruises.

Marcus Hammarström menar att bilden av att kryssa håller på att förändras. Det handlar alltmer om upplevelser och att få ut så mycket som möjligt av sin tid.

– Det blir ett dygn med omväxlande träningspass. Yoga och mjuk rörlighetsträning mixad med styrka och danspass. Enkelt och roligt, säger Inga-Lis Grape, ansvarig för träningsresorna på Friskis&Svettis Stockholm.

Till att börja med innebär samarbetet fyra träningskryssningar med aktiviteter som leds av Friskis&Svettis. Träningspassen är också tillgängliga för övriga resenärer i mån av plats.

I samarbetet ingår också löpande rabatt på kryssningar till Friskis&Svettis medlemmar i Sverige.

Tjej på joggingdäck, foto: Birka Cruises.

Fakta Friskis träningskryssning

  • Avresa 26/3, 14/5, 24/9, 22/10. 22 timmar.
  • Pris 450:- för Friskismedlemmar inkl. del i dubbelhytt Cabin Standard, 3-rätters middag, workshop, alla träningspass, smoothie och energibar samt bussanslutning.
  • I träningskryssningen ingår två danspass, god natt- och morgonyoga, flex softpass och cross på Birkas joggingdäck under ledning av Friskis&Svettis.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier