3 x Gotland: en riktig ö-sommar!

En månads sommarpaus från bloggandet, ooops, det blev lite mer än tänkt! TACK alla som fortfarande tappert hänger kvar, det ska belönas – jag har både spännande inlägg, events och kryssningar på gång framöver! 😀

Låt oss börja med en tipslista på gotländska smultronställen. Jag var ju där inte mindre än tre gånger mellan maj och juli, och alla gånger färdades jag med Destination Gotlands olika färjor vilket var spännande i sig. Jag har ju redan många gånger skrivit om M/S Visborg som ju är det nyaste men fick även testa andra tack vare de många resorna till ”öjn”.

Tre besök på tre månader

Första gången reste jag runt, från Visby och söderut (dock inte ända ut till Burgsvik/Sudret). På denna resa besökte jag såväl restauranger som hotell, gårdar med mera. Temat var hållbar drift/produktion i någon form och jag fick träffa fantastiska människor och uppleva fina platser. Väldigt tacksam för upplevelserna på denna resa!

Andra gången var ett dagsbesök med fartyget Birka som vi gjorde en långkryssning med. Vädret var dock ostadigt och Almedalsveckan pågick – alltså var inget riktigt sig likt eller representativt och vi hamnade mest i olika ”stånd” hos allt från TV4 till Kyrkan, Google och olika tidningar som ville profilera sig och sprida sina budskap.

Tredje gången var en familjeresa till Visby-regionen då vi mest hängde på olika mysiga hotell samt Kneippbyn vilket förstås barnen jublade över! Mer om det längre fram i ett familjeanpassat inlägg. 😉

Gotlandshöst

Och för dig som tänker, ”Gotland nu? Men sommaren är ju snart slut” – tänk om. I höst väntar både skördetema och tryffelfestival, så nog finns det fina upplevelser som väntar även om temperaturen i luft och hav lägger sig. Är faktiskt själv rätt sugen på båda ovanstående teman, men vi får se. Det är ju detta med tiden också. Och efter en minst sagt händelserik sommar finns det en mängd texter att skriva, både för tidningar och mina två andra sajter (www.spabanken.se och www.familjeparker.se).

Men, nu till de olika Gotlandstipsen. Låt mig lista dem i nästa inlägg. 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier