5-stegs tips – så hittar du Viking Glorys sviter i bokningen

Flera av er har hört av sig och undrat om sviterna på Viking Glory. Därför skrev jag ett extra inlägg om dem, läs mer här om deras design och inredning. Priset finns med där också; 4700 kronor (fick också upp 4345 kr efter att jag loggat in – tror det är för medlemmar).

Fler bilder än dessa har jag inte fått fram ännu. Denna svit heter ”Sunset Suite” där de mjuka dimrosa tonerna anspelar på solnedgångar i skärgården. på Viking Lines hemsida står det att den ska ha mörkt trä också, gissar att det är fel. Det är väldigt mycket ljust trä om ni frågar mig. 🙂

I alla fall. Flera av er har också uttryckt svårighet att boka sviterna. Först trodde jag att de kanske var ”paxade” av rederiet självt för VIP’s och andra, men det förnekade dem, alla ska vara bokningsbara. Just därför gick jag in och försökte ”provboka” för att se själv, och då fick jag fram dem!

Om inget hänt sedan dess kan jag därför nu meddela att första bokningsbara datum om man vill ha en svit på Viking Glory ser ut att vara den 14 mars 2022. Så nu vet ni det! 🙂

5-stegs tips på hur du hittar sviterna

Hur gör man då för att hitta detta? Det var faktiskt inte helt tydligt. När man kommer in på bokningssidan hos Viking Line ser man nämligen bara 1-2 hyttalternativ, då förstår jag att man tror att alla sviter är bokade redan.

Gör såhär:

  1. Gå in på Viking Lines hemida och klicka på ”Hitta kryssning”. Där fyllde jag sedan i avresehamn, destination och antal personer samt mars 2022 (eftersom det är då Viking Glory börjar gå). Klicka ”sök kryssningar”.
  2. Jag fick upp två alternativ, 2 insides-hytter. Var uppmärksam på att det ena är med Viking Grace, och välj den andra som är med Glory.
  3. Jag var tvungen att logga in (om du bokat förut lär du också kunna det), Då dök möjligheten upp att kunna ändra hyttkategori. Klicka på ”byt hytt” så ska du kunna se andra alternativ. Gör du inte det är det förmodligen för att det inte finns andra det datum du valt.
  4. Genom att trycka på ”filtrera på hyttklass” kan du se alla som finns lediga inom respektive kategori; Suite, Premium, Comfort och Standard. Här kan man också se bilder på hytterna.
  5. Ser du inte andra alternativ genom att följa dessa steg är de alltså bokade.

Ytterligare att tips på att hitta datum då det finns sviter lediga är att klicka på ”Priskalendern”och sedan ”filtrera på hyttklass” där du väljer ”suite”. Då ser du om det står ett pris och tre små gröna stjärnor eller ”slutsålt” i kalendern, och kan lätt hitta det datum som passar dig då det finns en svit ledig!

Lycka till!

Glöm inte att följa Seafun på Instagram och Facebook också för att inte missa några tips!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier