Apex får vänta, som så mycket annat…

Celebrity Apex

Som ni kanske sett på nyhetsdelen överst på sidan gör fartyget Celebrity Apex snart sin efterlängtade debut. Närmare bestämt om bara två dagar faktiskt! Fartyget skulle ju lanserats för länge sedan, men har fått vänta på grund av pandemin.

Att glida ut från Aten just nu när sommaren tagit fart hade ju inte alls varit dumt! Och faktum är att jag hade kunnat göra det – om jag bara hade hunnit få min andra spruta. Det har jag inte, så svaret på den tjusiga inbjudan från Celebrity Cruises om Seafun skulle vilja närvara ombord fick bli: nej.

Jag har torkat tårarna men inte riktigt kommit över det för den här fartygsklassen är otroligt fin! Jag var ju på en lanseringskryssning av systerfartyget Celebrity Edge, det första fartyget i denna klass, och fick chans att se och uppleva allt från Magic carpet och Rooftop Garden till häftig underhållning och fartygets tjusiga spa – där jag också sprang på den kända designern Kelly Hoppen som ligger bakom mycket av inredningen ombord.

Celebrity Edge
Celebrity Edge

Kulinariska upplevelser för alla sinnen

Matupplevelserna var många, bland annat fick jag möjlighet att uppleva Le Petit Chef, den digitala 3-D-animationen på le Grand Bistro. Kanske har några av er läst om denna upplevelse som verkligen varit en ”hype” när den vandrat runt i världen och nu alltså även finns hos Celebrity Cruises! På Celebrity Apex kommer de ha bytt ut temat så att animationen blir en ny upplevelse / meny / story. Missa inte!  

Ölälskaren ska heller inte missa The Craft Social Bar som bland annat kommer att ha mer än 50 av världens mest sällsynta ölsorter som serveras av en certifierad ölsommelier.

Lägg därtill det fina poolområdet och alla spännande designelement som inbjuder till att slappa och njuta av havsutsikten. Jag hoppas verkligen att jag får tillfälle att uppleva fartyget en annan gång vid ett senare tillfälle…

Heidi på Celebrity Edge

Någon annan som bokat detta fartyg i sommar?

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier