Black Rock Grill på Tallink Silja

Foto: Kristofer Scheiderbauer

Alla var hungriga så vi styrde genast stegen mot Restaurang Grill House när vi kom ombord. Det var inga problem att få bord och vi valde ett lite avsides där Isac kunde skapa en myshörna i soffdelen med sina leksaker och böcker :-).

Foto: Kristofer Scheiderbauer

Vi höll fast vid våra val, Black Rock Grill fick det bli där jag valde en tonfiskfilé och Kristofer en redig bit oxfilé. Vi behövde inte ångra vårt val! Fisk och köttbiten var jättefina och att grilla själv vid bordet gav måltiden helt klart en extra dimension. Till det grillade serverades perfekt örtstekta potatisklyftor, sallad och en supergod bearnaisesås.

Foto: Kristofer Scheiderbauer

Just i Grill House har jag vid tidigare båtfärder över till Estland varit sisådär nöjd med maten, och jag vet i och för sig inte hur övriga rätter var denna gång. Men, Black Rock Grill kommer jag absolut välja igen; det var både kul och väldigt gott!

Jag frågade om alla Tallink Siljas Grill House-restauranger har detta men det har de inte tyvärr. Så passa på om du ser det när du är ombord på Baltic Queen. Intressant i sammanhanget är att detta med lavastensgrillat faktiskt är lite av en kryssningstrend; jag vet att flera andra rederier har det. Ett exempel är Silversea.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier